Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
BOKHANDLERENS KULTURFORENING

Jo Nesbø

Organizer BOKHANDLERENS KULTURFORENING
Venue Tofte Samfunnshus
Vestre Strandvei 2, Tofte, Norge
Date 31. July 2020
Open from 18:00 to 23:00
Show starts 19:30

Det er en sann fryd å ønske musiker og verdenskjent krimforfatter Jo Nesbø velkommen til Tofte Samfunnshus. Med seg har han kompisen Lars Jones. Dette blir en musikalsk fortellerstund av de sjeldne.

JO NESBØ slo først gjennom som låtskriver og vokalist i popbandet Di Derre. Med seks albumutgivelser og landeplager som Jenter og Rumba med Gunn (1-2-3) er de selve definisjonen på lyden av norsk 90-tallspop. Jo Nesbø har også hatt en aktiv solomusikerkarriere, med kassegitar rundt halsen og bassist Lars Jones ved sin side. Han har videre skrevet seg inn i litteraturhistorien som en av verdens fremste krimforfattere med kriminalserien om privatetterforskeren Harry Hole.

Det som begynte som en engangs-happening har etterhvert blitt en duo hvor Jo Nesbø forteller historier og spiller sammen med multi-instrumentalist Lars Jones. Tanken var å anrette noen fortellinger så enkelt som mulig, ved å bruke det man har for hånden: En gitar, en bass, et munnspill og to stemmer. På en god kveld trengs ikke mer for å skape latter, ettertanke og nærhet.

LARS JONES er en ettertraktet musiker både live og på plate, og har samarbeidet med blant andre Anne Grete Preus, Dronning Mauds Land, Grethe Svensen og Di Derre. Han har også gitt ut soloalbumet Raindrops to the Desert (1996).

Det er en sann fryd å ønske musiker og verdenskjent krimforfatter Jo Nesbø velkommen til Tofte Samfunnshus. Med seg har han kompisen Lars Jones. Dette blir en musikalsk fortellerstund av de sjeldne.

JO NESBØ slo først gjennom som låtskriver og vokalist i...

Tickets
Jo Nesbø (medlem) 400 NOK
-
0
+
Jo Nesbø 450 NOK
-
0
+

Save culture

The Corona crisis has major implications for organizers, artists and the total live event industry. The best way for you to support them, is trough buying tickets for the events that are actually on sale.

 
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve