Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TERMINALEN BYSCENE AS

Ny dato! Kvelertak // Terminalen

http://terminalenbyscene.no
Organizer TERMINALEN BYSCENE AS
Venue TERMINALEN
Keiser Wilhelms gate 6, Ålesund, Norge
Date 5. May 2022
Open from 20:00 to 23:00
Show starts 21:00
Min. age 18

Billetter kjøpt til konsert i 2020, 2021 og 2022 er gyldig til denne datoen.

Kvelertak på Europaturné i 2022

Koronakrisen rammet Norges hardrock-høvdinger hardt. Vi er derfor enormt glade for å melde at nye datoer til turneen med Kvelertak endelig er KLARE!
Alle billetter som er kjøpt til de opprinnelige datoene i 2020 og 2021 vil være gyldige til ny dato i 2022.

Fra oppstarten i 2007, har gjengen fra Stavanger virkelig vist oss hva de er gode for, og har uten tvil satt sine spor innenfor norsk hardcore/metall.
Med fire bunnsolide utgivelser og en rekke turnéer i inn- og utland kan vi trygt si at de er et av landets mest hardtarbeidende, erfarne og respekterte liveband. De har vunnet fire Spellemannpriser og har de siste årene turnert med Metallica, Gojira, Mastodon og Slayer – både i USA og Europa.

Anført av singlene «Bråtebrann» og Crack of Doom» (feat Troy Sanders) slapp Kvelertak sitt nye album «Splid» i februar 2020. Albumet, som er produsert av Kurt Ballou («Kvelertak», «Meir»), har fått fantastiske anmeldelser i inn og utland:
«En illsint nesestyver» (5/6)- Dagbladet
«They nail it from the start» (4/5)- Q Magazine
«Gjør det de kan best, enda litt bedre» (5/6)- VG

Dører: 20:00
Show: 21:00
ID: 18

Programendringer kan forekomme. Refusjon kan kun gis ved avlysning av hele arrangementet (gjelder ikke ved force majeur). Billettavgift (4%) refunderes ikke ved avlysning.

Kun arrangør og bedrifter med uttrykkelig avtale med arrangør kan bruke billettene til videresalg eller til premie i konkurranser o.a.

Billetter kjøpt til konsert i 2020, 2021 og 2022 er gyldig til denne datoen.

Kvelertak på Europaturné i 2022

Koronakrisen rammet Norges hardrock-høvdinger hardt. Vi er derfor enormt glade for å melde at nye datoer til turneen med Kvelertak...

Ticket name Choose amount
Kvelertak // Terminalen 399,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve