Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
GREVE KOMMUNE

Havevandring

https://www.grevemuseum.dk/dit-besoeg/det-sker/87-havevandring/
Organizer GREVE KOMMUNE
Venue Greve Museum
Greve Museum, Bækgårdsvej 9, Greve, Danmark
Date 08. July 2020
Open from 17:00 to 18:00
Show starts 17:00
Min. age 10

I museets store have er der mange, blomster, bær, træer, små hjørner og stier, som du måske ikke på tidligere besøg på museet har lagt mærke til. Grevegård, som huser Greve Museum, er omgivet af en stor have på alle sider af gården. Ofte er det måske ikke haven, der er grunden til, at tage forbi museet, men denne lyse juliaften skal der laves om på det, når du kan gå med på havevandring og høre om havens historie, indretning og afgrøder.

Greve Museums have forandrer sig gennem hele året, men en aften efter midsommer, når roser og lavendler står i fuldt flor, er her næsten allerdejligst. I køkkenhaven er krydderurter, grøntsager og bær så småt klar til høst. På vandringen vil museets Elsebeth Larsen tage gæsterne med på tur mellem buksbom, rosenbede, høje kastanjetræer og fortælle om havens indretning og brug og om moderne køkkenurter, der måske ikke er så nye endda.

På turen vil du også kunne høre lidt om havens historie, og om hvordan den har skiftet udseende og funktion gennem tiden fra 1826, hvor gården blev bygget og frem til i dag. Publikum kan glæde sig til at Elsebeth Larsen helt sikkert vil dele gavmildt ud af sin store viden om enkelte planters historie og hvilken betydning nogle urter eksempelvis har haft tilbage i tiden.

Praktiske oplysninger:
Det koster 40 kr. at deltage i havevandringen.

Greve Museum har denne onsdag åbent fra kl. 11-20 og der vil være mulighed for at købe kaffe/te og kage i museets café både før og efter havevandringen.

I museets store have er der mange, blomster, bær, træer, små hjørner og stier, som du måske ikke på tidligere besøg på museet har lagt mærke til. Grevegård, som huser Greve Museum, er omgivet af en stor have på alle sider af gården. Ofte er det måske ikke haven, der...

Tickets
Billet til havevandring 40 DKK
-
0
+

Save culture

The Corona crisis has major implications for organizers, artists and the total live event industry. The best way for you to support them, is trough buying tickets for the events that are actually on sale.

 
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve