Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TREVAREFABRIKKEN AS

TrevareSolo // Aiming for Enrike

Organizer TREVAREFABRIKKEN AS
Venue Trevarefabrikken
Dreyers gate 72, 8312 Henningsvær, Norge
Date 07. August 2020
Open from 20:00 to 21:00
Show starts 21:00
Min. age 18

Simen og Tobias, bedre kjent som Aiming for Enrike, er hyllet verden rundt for sine eksplosive og energipakkede liveshow, fra Japan til India og hjem igjen til lille Norge.

Fra dere første album, "Segway Nation" via toeren "Las Napalmas" til nylig utgitte "Music for working out" har de beveget seg fra støyende svingninger og frenetiske lydangrep mer mot klubben og dansegulvet. Dette er spesielt tydelig på deres nyeste utgivelse, hvor assosiasjoner til verdensrommet, futurisme og techno fort gjør seg gjeldende. "Music for working out" passer like godt oppi klubben, i øreklokkene, som på scenen.

Det blir en fest uansett hvordan du vrir og vender på det, og Aiming For Enrike låter fortsatt ikke som noe annet du har hørt før.

Innslipp: 20:00
Konsertstart: 21:00
CC: 220 kr

N.B! Grunnet coronasituasjonen er kapasiteten på konserten redusert til 90 personer for å kunne overholde de sentrale smittevernreglene. Vi oppfordrer alle til å følge smittevernrådene fra helsemyndighetene. Det er håndsprit ved inngangen og vi ber folk om å unngå nærkontakt, fremvise god hostehygiene etc.

Foto: Anne Vauler

Simen og Tobias, bedre kjent som Aiming for Enrike, er hyllet verden rundt for sine eksplosive og energipakkede liveshow, fra Japan til India og hjem igjen til lille Norge.

Fra dere første album, "Segway Nation" via toeren "Las Napalmas" til nylig utgitte "Music...

Tickets
Ordinær kl. 21:00 220 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve