Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KARL ESPEGARD

El Muro Tango & Omar Mollo // Intimkonsert i Drammen

http://www.elmurotango.com/
Organizer KARL ESPEGARD
Venue Gaia in Motion
Nedre Eikervei 14, Drammen, Norway
Date 17. September 2020
Open from 20:00 to 22:00

El Muro Tango er tilbake i Drammen for første gang på to år - denne gangen har de med den Latin Grammy-nominerte argentinske sangeren Omar Mollo! Velkommen til en magisk aften fylt av musikk, poesi og lidenskap.

Opprinnelig skulle den argentinske sangerinnen Inés Cuello til Norge i september med El Muro Tango, men på grunn av av restriksjoner i forbindelse med covid-19 har hun dessverre måttet avlyse. Heldigvis har Amsterdam-baserte Omar Mollo takket ja til å gjennomføre turnéen i hennes sted.

El Muro Tango ga ut sitt debutalbum i november 2018 til glimrende kritikker i den internasjonale pressen. «Håndverket her er eksepsjonelt. Dette er kvalitetsmusikk, spilt til perfeksjon. Videre er det tydelig at hvert bandmedlem spiller hver note med den presise lidenskapen som forsikrer at tango simpelthen aldri kun ender opp i historiebøkene», skrev Dan Hobson i Songlines Magazine i sin anmeldelse av platen. Høsten 2019 debuterte bandet for et utsolgt Royal Concertgebouw i Amsterdam, og senere har det fulgt invitasjoner til festivaler som Jazzkaar (Tallin) og La Locura Tango Music Festival (Innsbruck). Gruppen har holdt tangoforestillinger med Norske Talenter-finalister Cyrena & Steinar på kulturhus rundt om i hele Norge, og jobber med et knippe av de fremste tangoartistene fra Buenos Aires som Juan Villarreal, Chino Laborde og Omar Mollo.

Omar Mollo er en prisbelønt tangosanger fra Pergamino i provinsen Buenos Aires, for tiden bosatt i Nederland. Hans siste album «Tango Cosmopolita» med Gran Orquesta Típica OTRA ble gitt ut av Sony Argentina i 2018 og nominert til Latin Grammy Awards. I 2013 vant han Carlos Gardel-prisen i kategorien “Beste album - mannlig tangoartist”, og i 2005 og 2015 ble han anerkjent av Konex Foundation som en av tiårets beste tangosangere. Omar holder jevnlig konserter over hele Europa, så vel som på de største tangofestivalene i Argentina.

På grunn av av coronaregler vil antall billetter være begrenset til 40 stk. Her er det god plass og 1 meter mellom hver publikummer. Smittevernreglene blir fulgt til punkt og prikke slik at du skal føle deg trygg!

Husk! Billett kan KUN kjøpes i forhåndssalg. Gaia in Motion ligger 10 minutters gange fra Union Scene, og det er gratis parkering!

Billettpris kr 350,- +avg

Velkommen til konsert!

Webside: www.elmurotango.com/
Facebook: www.facebook.com/elmurotango/
Instagram: www.instagram.com/elmurotango/
Spotify bit.ly/el-muro-spotify
YouTube: www.youtube.com/channel/UCZuEf9W12ox5Y5ctzWLYB1g

El Muro Tango er tilbake i Drammen for første gang på to år - denne gangen har de med den Latin Grammy-nominerte argentinske sangeren Omar Mollo! Velkommen til en magisk aften fylt av musikk, poesi og lidenskap.

Opprinnelig skulle den argentinske sangerinnen...

Tickets
Ordinær 365 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve