Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
GAMLEBYEN FESTIVALDRIFT AS

Lars Bremnes // Gamlebyen Kulturhus

http://www.gamlebyenkulturhus.no
Organizer GAMLEBYEN FESTIVALDRIFT AS
Venue Gamlebyen kulturhus
Kirkegaten 24, 1632 Gamle Fredrikstad, Norge
Date 22. August 2020
Open from 18:00 to 23:55
Min. age 18

Lars Bremnes står bak en rekke låter som har rørt det norske folk, og ble et enda mer folkekjært navn etter sin deltagelse i Hver gang vi møtes i fjor.

Han er kjent som en solid låtskriver og tekstforfatter som gjennom en årrekke har etablert seg som en av Nord Norges sterke musikalske stemmer. På sitt åttende album «Spelle for de gale» tar Bremnes for seg både de helt store følelsene og hverdagslige betraktninger, som til sammen danner et liv.

Lars Bremnes debuterte med platen «Stjernesukkertøy» i 1994, og har siden den gang sluppet syv album under eget navn. I tillegg har han også gitt ut to album med søsknene Kari og Ola Bremnes. Lars har vunnet både to Spellemannpriser i kategorien vise og viser/viserock, samt Prøysenprisen i 2009.

I Lars sine tekster er det både drømmer, frustrasjon og feiring. En konsert byr på en fin blanding av de nyeste sangene fra hans musikalske kiste.

Lars Bremnes står bak en rekke låter som har rørt det norske folk, og ble et enda mer folkekjært navn etter sin deltagelse i Hver gang vi møtes i fjor.

Han er kjent som en solid låtskriver og tekstforfatter som gjennom en årrekke har etablert seg som en av...

Tickets
Lars Bremnes // Gamlebyen Kulturhus 310 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve