Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
GAMLEBYEN FESTIVALDRIFT AS

Her Majesty // Gamlebyen Kulturhus

http://www.gamlebyenkulturhus.no
Organizer GAMLEBYEN FESTIVALDRIFT AS
Venue Gamlebyen kulturhus
Kirkegaten 24, 1632 Gamle Fredrikstad, Norge
Date 21. August 2020
Open from 18:00 to 23:55
Min. age 18

Endelig kommer det herlige Oslobaserte indierockbandet Her Majesty tilbake til oss!

Du kan glede deg til en karamell av en kveld med indierock som det til tider lukter brent av. Bandet har holdt på i 5 år og har etablert seg som et av de beste live-undergrunnsbandene i Oslo. Nå skal de dra sverd i hjembyen og gleder seg til å spille låter fra den nye EP’en Three som ble sluppet i oktober.

Du kan ikke gå glipp av denne herlige gjengen som spiller så nydelig musikk og de er kjent for å ha en tilstedeværelse som er veldig få band forunt. De går for å være det mest undervurderte bandet du aldri har hørt om og har blitt spilt på alle radiokanaler som finnes i landet i tillegg til en hel drøss i det store utland. Da bandet slapp singelen Long Walk ble avspilt 2 millioner ganger gjennom den franske musikkbloggen musicforyourheart.com. Men, kjernen i det bandet driver med er noe så enkelt som å ikke tenke på sjanger, er det noe de liker så spiller de det. Her er det ingen regler for hva og hvordan og hvorfor, du kommer til å oppleve hele spekteret fra rock, til blues til Soul tilbake til indierock. Med kjærlighet for det britiske kongehuset er det naturlig å trekke mot britrock og det er uimotståelig i nerven og tonen i vokalen, en gudommelig røst som skjærer inn og tar en bit av deg med seg tilbake.

Dette blir en bra kveld.

Endelig kommer det herlige Oslobaserte indierockbandet Her Majesty tilbake til oss!

Du kan glede deg til en karamell av en kveld med indierock som det til tider lukter brent av. Bandet har holdt på i 5 år og har etablert seg som et av de beste...

Tickets
Her Majesty // Gamlebyen Kulturhus 160 NOK
-
0
+

Save culture

The Corona crisis has major implications for organizers, artists and the total live event industry. The best way for you to support them, is trough buying tickets for the events that are actually on sale.

 
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve