Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
MACK BAR AS

Terje Espenes - Håp og Drømmer // Bruce Springsteen Tribute // Prelaten

Organizer MACK BAR AS
Venue Prelaten
Sjøgata 12, Tromsø, Norge
Date 25. September 2020
Open from 20:00 to 22:00
Show starts 20:00
Min. age 20

«Håp og drømmer» en akustisk hyllest til Bruce Springsteen
Terje Espenes, låtskriver og vokalist i det kritikerroste bandet Jack Stillwater skal i løpet av høsten gjennomføre noen utvalgte akustiske konserter for å hylle Bruce Springsteen, som ble 70 år i 2019.

Dette blir en akustisk, solo-basert konsertserie hvor han tar for seg noen av Springsteens fantastiske låter, både kjente og mer obskure, og tolkningene vil være nære og personlige. Det blir også noen små innlagte anekdoter og involvering av publikum, Og av og til med noen utvalgte gjesteartister.

«Bruce har betydd mye for meg som låtskriver, inspirasjon og menneske, og jeg gleder meg til å dykke ned i materien og fremføre låtene på en ærbødig måte» - sier artisten om konsertene.

www.facebook.com/espenesmusic/

«Håp og drømmer» en akustisk hyllest til Bruce Springsteen
Terje Espenes, låtskriver og vokalist i det kritikerroste bandet Jack Stillwater skal i løpet av høsten gjennomføre noen utvalgte akustiske konserter for å hylle Bruce Springsteen, som ble 70 år i 2019....

Tickets
Ordinær - Start 20:00 350 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve