Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KULTURFABRIKKEN

Henning Kvitnes og Trond H. Johnsen på Kulturfabrikken

Organizer KULTURFABRIKKEN
Venue Fosnagata 35
Kristiansund, Norge
Date 15. October 2020
Open from 19:00 to 20:00
Show starts 20:30

Torsdag 15. oktober spiller Henning Kvitnes konsert på Kulturfabrikken i Kristiansund, og med seg har han Trond Helge Johnsen.

Henning Kvitnes markerte sin inntreden i 60 årene med sitt kritikerroste album «60 runder rundt sola» i 2018. Høsten 2019 gav han ut et LIVE album «Sange på Rejse» med sin Danske kollega og venn Poul Krebs. Denne spesielle høsten slipper han igjen flere nye låter. Kvitnes som har foret oss med hit etter hit, har fremdeles evnen til å lage gode låter som går rett i hjertet. Konserten i Kulturfabrikken blir ingen mimring i gammel grut, men en blanding av nye sanger, de mest kjente, og noen glemte eller gjemte perler fra hans meget store samling av sanger på Norsk. Poetisk, melodiøst, rocka, humoristisk og personlig er stikkord - fra en jordnær sangpoet fra helt sørøst i landet – som de siste 10 -15 åra har hatt en eventyrlig publikumsoppslutning.

Trond Helge Johnsen er med på konserten som gitarist og sanger, og er en etablert artist med flere år på veien som trubadur. Den 11. september debuterer han som plateartist med egne sanger på albumet «Under Huden». Historien om Trond Helge Johnsen er både forunderlig og sterk og det kommer godt frem i de personlige og berørende tekstene.
Han blir betegnet som et løvetannbarn, en hardhaus som spirer gjennom asfalt og likevel blomstrer tross tøffe oppvekstforhold og problemer i ungdomstiden.
Men det var før det. Trond Helge blir i dag hyllet av fremstående norske kolleger som omtaler han som en fantastisk formidler - en artist de tror på. På konserten vil han fremføre noen av sangene på albumet som kommer i september

Sist gutta spilte i Kristiansund var under Operafestukene til forhåndsutsolgt hus og stormende jubel. Denne gang blir det i Kulturfabrikken til begrenset antall seter grunnet covid-19 tiltak. Først til mølla.

Torsdag 15. oktober spiller Henning Kvitnes konsert på Kulturfabrikken i Kristiansund, og med seg har han Trond Helge Johnsen.

Henning Kvitnes markerte sin inntreden i 60 årene med sitt kritikerroste album «60 runder rundt sola» i 2018. Høsten 2019 gav han ut...

Tickets
Henning Kvitnes og Trond H. Johnsen på Kulturfabrikken 450 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve