Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
STIFTELSEN GRUNERLØKKA LUFTHAVN

Slippfest for Yobrepus: MYCELIUM DAYS

Organizer STIFTELSEN GRUNERLØKKA LUFTHAVN
Venue MIR
Markveien 61, Oslo, Norway
Date 29. October 2020
Open from 15:30 to 00:30
Show starts 20:00
Min. age 20

Yobrepus: Mycelium Days (album)
Apollon Records
Slippdato: 25. september
Tre år har gått siden den eksperimentelle indie-debuten «Blakc Mould» og Yobrepus har blitt et ordentlig band. Nå har de spilt inn ny skive i studioet til Emil Nikolaisen og fått med seg den erfarne Nick Terry bak spakene. Med «Mycelium Days» beveger Yobrepus seg inn i et mer progressivt territorium enn før. Plata starter med en 22 minutter langt epos som henter inspirasjon fra låter som Echoes og Lark's Tongues in Aspic. Gjør deg klar for lange instrumentalpartier med mellotron! Men musikken er ikke retro av den grunn – dette er nyskapende musikk som best kan beskrives som post-prog. De har fortsatt en fot i indierocken, og krydrer med litt triphop-vibes her og der, men hvor man før ville dra paralleller til Beatles, Radiohead og Sparklehorse – går tankene nå mer til band som King Crimson, Pink Floyd og PorcupineTree.
YOBREPUS:
Bandet ledes av multikunstner Mats Jørgen Sivertsen (45) som tidligere har jobbet med tegneserier, kortfilm og installasjonskunst. Bortsett fra Sivertsen består den Oslobaserte gruppa av jazzmusikerne Vegard Weyergang Vartdal på bass og Paal Urdal på trommer. Øyvind Rognerud, som i sin tid var en sentral del av rockemiljøet i Stokmarknes, spiller tangenter.
I tillegg har Leon Muraglia, en engelsk krautrockguitarist som har jobbet med navn som Hans-Joachim Roedelius og Damo Suzuki, spilt guitar på «Mycelium Days».
www.yobrepus.net/
yobrepus.bandcamp.com/
www.facebook.com/bergenapollonrecords/

www.facebook.com/yobrepusmusic/
See Less

Yobrepus: Mycelium Days (album)
Apollon Records
Slippdato: 25. september
Tre år har gått siden den eksperimentelle indie-debuten «Blakc Mould» og Yobrepus har blitt et ordentlig band. Nå har de spilt inn ny skive i studioet til Emil Nikolaisen og fått...

Tickets
Yobrepus 150 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve