Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
MOLDE BARNEFESTIVAL AS

Rabalderhøst: Christine Sandtorv med barnekor, Bygdheim Midsund

http://www.rabalderfestivalen.no
Organizer MOLDE BARNEFESTIVAL AS
Venue Bygdheim
Bygdheim Kino, Sekundær Fylkesvei 203, Midsund, Norge
Date 01. November 2020
Open from 13:00 to 15:00
Show starts 14:00

Vi inviterer til en stemningsfull familiekonsert med Spellemannsvinnende barnemusikk! I 2009 kom Christine Sandtorv, blant annet kjent fra Ephemera, ut med sin første barneplate ’Godnattsanger’. Dette var starten på et helt nytt univers, Stjernetellerne. Fortsettelsen på Stjerneteller-universet kom med platene ‘Gullamanter’ i 2012 og ‘Dinomaur’ i 2014, som begge fikk Spellemannprisen for Årets Barneplate.

Med nå fire album og en EP i det spennende Stjerneteller-universet har Christine Sandtorv markert seg som en av de mest populære og egenartede produsentene av musikk for barn i Norge i dag. Som vanlig er konsertene hennes fylt med både fengende favoritter og pustepauser som minner om at verden er mer enn skjerm og tastatur. Dans og moro, lek og alvor – med poplåter av ypperste klasse.

Christine Sandtorv er kjent som en av artistene i gruppen Ephemera, og har blant annet skrevet hiten ”Girls Keep Secrets in the Strangest Ways”. Hun kom med soloplate i 2006, og i 2009 kom hennes første barneplate.

Vi tar smittervernshensyn på alvor på alle arrangement denne høsten og følger de gjeldende smittevernsreglene som gjelder ved arrangementstidspunket. Alle arrangement er med sittende publikum hvor vi overholder avstandsregelen. Håndsprit vil være tilgjengelig flere steder i lokalet. Har du symptomer eller føler deg syk ber vi deg om at du ikke møter opp.

Blir arrangementet avlyst grunnet nye restriksjoner i samfunnet refunderes alle kjøpte billetter.

Kontaktinformasjon blir lagret i 10 dager etter arrangement for å sike en eventuell smittesporing.

Links to artist

Vi inviterer til en stemningsfull familiekonsert med Spellemannsvinnende barnemusikk! I 2009 kom Christine Sandtorv, blant annet kjent fra Ephemera, ut med sin første barneplate ’Godnattsanger’. Dette var starten på et helt nytt univers, Stjernetellerne. Fortsettelsen på...

Tickets
Christine Sandtorv med barnekor, Bygdheim Midsund 150 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve