Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
JAZZKLUBBEN VOLDA ØRSTA

Bendik Hofseth & Helge Iberg

https://www.jazzklubben.no/
Organizer JAZZKLUBBEN VOLDA ØRSTA
Venue Studenthuset Rokken
Industrigata 12, Volda, Norge
Date 26. November 2020
Open from 19:30 to 23:30
Show starts 20:00

Bendik Hofseth og Helge Iberg er to av landets fremste musikere. Denne oktober kveld får du muligheten til å oppleve denne duo-konsert i Volda.

Bendik Hofseth har hatt en uvanlig karriere. Han er artist, sanger, saksofonist, låtskriver, pedagog og produsent. Karrieren begynte allerede sent på søttitallet i den rike kulturminen rundt Club 7 i Oslo. Til tross for sin unge alder spilte han med alt som kunne krype og gå på musikkscenen fra frijazz til popmusikk, R&B til klassisk.
I 1987 ble han invitert til å spille med Steps Ahead som arvtager etter Michael Brecker, og i 1991 ga han utt ”IX” som markerte begynnelsen som soloartist og sanger. Etter det har soloutgivelsene kommet på rekke og rad, i tillegg til at han har spilt på flere hundre innspillinger hvor han deltok på andres plater. I 2020 slippes 4LP-boksen «Forest».

Helge Iberg er en av landets fremste musikere, komponister og skribenter, kjent for sine verk innen jazz og samtidsmusikk. I 2019 fikk han TONOs komponistpris under Spellemannprisen.

Her har Bendik plukket ut et knippe låter som de to skal gjøre i duoformat. Garantert gåsehudvennlig!

Bendik Hofseth – sang og saksofon
Helge Iberg – klaver

Konsertstart : 20.00

ID: 18+
CC: 100,-/150,-/250,- per.pers.

Bendik Hofseth og Helge Iberg er to av landets fremste musikere. Denne oktober kveld får du muligheten til å oppleve denne duo-konsert i Volda.

Bendik Hofseth har hatt en uvanlig karriere. Han er artist, sanger, saksofonist, låtskriver, pedagog og produsent....

Ticket name Choose amount
Ikke medlem 250 NOK
-
0
+
Medlem 150 NOK
-
0
+
Student 100 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve