Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TEATERFABRIKKEN AS

Axel Frønes - lun og lettspist intimkonsert // Teaterfabrikken lørdag 24. oktober

http://www.teaterfabrikken.no
Organizer TEATERFABRIKKEN AS
Venue Teaterfabrikken
Molovegen 22, Ålesund, Norge
Date 24. October 2020
Open from 19:30 to 00:30
Show starts 20:30

Lørdag 24. oktober kan du oppleve en artist du vil høre mye om i framtiden. Artisten og låtskriveren Axel Frønes har lang fartstid som trommis i forskjellige band som Christoffer Øien & The Future Sounds, Kristofa og The Airborne Highfives. Han startet sin karriere som trommis i The Airborne highfives, som høstet gode kritikker med to hitsingler i 2012-2014 med hyppig rotasjon på NRK P3, NRK P1, Ordentlig radio, Radio Bodø, Radio Ludo, Radio Norge, m.fl..

Axel er høyaktuell med egen musikk i helt ny sjanger, med lune tekster og lettspiste melodier. Om man ikke kjenner seg igjen i noe av tekstene, må man være fra månen.
Singelen er et samarbeid med Trygve Skaug på både tekst, melodi og innspilling.
I 2020 signerte Frønes med FAJo Music. Han er allerede i gang med å spille inn plate som kommer våren 2021. I november kommer hans første singel.

Axel er også en glimrende skribent. 15. oktober slipper han sin nye bok "Hilsen Axel". Det er ei nydelig bok med poesi og gode ord i hverdagen som varmer langt inn i sjela. Som får deg til å dra på smilebåndet. Eller får deg til å gråte når du kjenner deg så inderlig godt igjen i de ordene som minner oss på de dagene som ikke er gode og som får fram det såre og triste i oss. Men ordene i Hilsen Axel er også med på å løfte deg frem. Det er magisk hverdagspoesi. Som du garantert vil elske.

Axel har med sin rykende ferske bok til Ålesund og den kan kjøpes på Teaterfabrikken i løpet av konserten og bestilles via Tikkio.

Dørene åpner 19.30, konsertstart ca. 20.30.

NB! På Teaterfabrikken skal du ha en trygg og god konsertopplevelse og det selges derfor et begrenset antall billetter. Det er kun sitteplasser (småbord) og vi har innført bordservering der du bestiller enkelt i baren med mobilen. Bruk sunn fornuft når du kommer; Hold avstand, god håndhygiene og hold deg hjemme hvis du har tegn til luftveisinfeksjon.

Links to artist

Lørdag 24. oktober kan du oppleve en artist du vil høre mye om i framtiden. Artisten og låtskriveren Axel Frønes har lang fartstid som trommis i forskjellige band som Christoffer Øien & The Future Sounds, Kristofa og The Airborne Highfives. Han startet sin karriere som...

Ticket name Choose amount
Inngang Axel Frønes 220 NOK
-
0
+
Inngang Axel Frønes - student/U25/medlemmer i Ålesund viseklubb 180 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve