Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
RIBES RUBRUM

Asbjørn Ribe // Lykke Interiør og Kaffebar

https://www.facebook.com/events/342302913628725?acontext=%7B%22source%22%3A5%2C%22action_history%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22page%22%2C%22mechanism%22%3A%22main_list%22%2C%22extra_data%22%3A%22%5C%22[
Organizer RIBES RUBRUM
Venue Lykke interiør og kaffebar
Amfi Vågsbygd, Kirsten Flagstads vei, Kristiansand, Norge
Date 24. October 2020
Open from 18:00 to 23:00
Show starts 19:00

Asbjørn Ribes moderne visesang har truffet bredt blant radiolyttere og konsertgjengere i Norge i flere år. Sakte men sikkert har han bygget seg opp med flere A- og B-listinger på NRK P1, samt en rekke konserter på et utall små og større scener rundt om i hele landet.
Asbjørn Ribes nyeste album "Blått & grønt & gult" ble i år nominert til Spellemannprisen i klassen "viser". For tiden er han i 3 ulike studior med 3 av Norges fremste produsenter, og masse ny musikk er på vei!
-Han omtales som visekunstens Tarjei Vesaas, eller Ernest Hemingway; med få ord beskriver han skjønnhet, smerte, og menneskelig relasjoner, som ingen andre her hjemme.
-Radiohiten «Jeg ser bare deg» har berørt svært mange mennesker, og blitt spilt i utallige bryllup, og ble av musikksjefen i NRK P1 kalt «Den vakreste kjærlighetssangen skrevet på norsk, noensinne»
-I Norge har vi ingen andre artister som ligner Asbjørn Ribe, og han insisterer på å lage viser og popsanger som er fengende, med musikalsk og tekstlig substans, innhold, og tekstur.
-Ribe er i ferd med å skrive seg inn i Den Store Norske Sangboka, i det han stadig utforsker det nære, mellommenneskelige på en gjenkjennelig måte, men med sin egen stemme og stil, slik Prøysen har gjort det, slik Erik Bye har gjort det, og slik Lars Lillo, Bjella, Tønes, eller Kari Bremnes gjør det i vår tid.
-Aller best er det kanskje å ta en togtur alene med musikken hans på ørene, og få synke inn i tekstene og den musikalske verdenen.
Eller aller, aller best er det nok å gå på konsert med ham, og få sangene formidlet med den ekstra energien som er i hans sterke opptredener.
«Hver konsert er den eneste, den siste, og den viktigste» - som han sier selv.

Asbjørn Ribe Artistside Spotify:
bit.ly/AsbjørnRibeSpotyify

Asbjørn Ribes moderne visesang har truffet bredt blant radiolyttere og konsertgjengere i Norge i flere år. Sakte men sikkert har han bygget seg opp med flere A- og B-listinger på NRK P1, samt en rekke konserter på et utall små og større scener rundt om i hele landet.
...

Tickets
Asbjørn Ribe - Lykke-konsert 200 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve