Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TERMINALEN BYSCENE AS

Thomas Dybdahl // Terminalen

http://terminalenbyscene.no
Organizer TERMINALEN BYSCENE AS
Venue TERMINALEN
Keiser Wilhelms gate 6, Ålesund, Norge
Date 08. October 2020
Open from 21:00 to 23:00
Show starts 21:30
Min. age 18

"​Vi er her" er en konsertserie bestående av nasjonale og lokale artister. Konsertene blir intime og spesielle, med artister vi elsker og begrenset kapasitet, og med smittevern og trygghet for publikum i fokus. Billetter på Tikkio, og det er også mulighet å kjøpe digital billett. Konsertserien er støttet av Møre og Romsdal fylkeskommune.

Thomas Dybdahl kommer til Terminalen 8. oktober.

Det er rundt 20 år siden Thomas Dybdahl ga ut sin første innspilling, og etter debutalbumet hans « ... that great October sound» fra 2002 har han etablert seg som artist, låtskriver, produsent, film- og teaterkomponist. Han har mottatt Spellemann, Amanda og Grammy-nominasjoner.

I 2020 kom det siste albumet "Fever" som Dybdahl selv beskriver som "et brudd med det de vanligvis forbinder meg med". Selv om Dybdahl synger følsomt som før, er låtene mer lekne og funky. Den nye plata har fått strålende anmeldelser.

Når Thomas Dybdahl spiller på Terminalen under "Vi er her"-konsertserien blir det en unik og intim konsert. Det kan bli lenge til neste gang det dukker opp en slik mulighet.

Dører: 21:00
Show: 21:30
ID: 18

Programendringer kan forekomme. Refusjon kan kun gis ved avlysning av hele arrangementet (gjelder ikke ved force majeur). Billettavgift (4%) refunderes ikke ved avlysning.

Kun arrangør og bedrifter med uttrykkelig avtale med arrangør kan bruke billettene til videresalg eller til premie i konkurranser o.a.

"​Vi er her" er en konsertserie bestående av nasjonale og lokale artister. Konsertene blir intime og spesielle, med artister vi elsker og begrenset kapasitet, og med smittevern og trygghet for publikum i fokus. Billetter på Tikkio, og det er også mulighet å kjøpe digital...

Tickets
Thomas Dybdahl // Terminalen 415 NOK
-
0
+
Digital billett (streaminglink blir sendt på e-post før konserten) 49 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve