Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TERMINALEN BYSCENE AS

Jaga Jazzist // Terminalen

http://terminalenbyscene.no
Organizer TERMINALEN BYSCENE AS
Venue TERMINALEN
Keiser Wilhelms gate 6, Ålesund, Norge
Date 10. October 2020
Open from 20:00 to 23:00
Show starts 21:30
Min. age 18

Jaga Jazzist kommer til Terminalen lørdag 10. oktober.

Dette er stort. Jaga Jazzist, bandet som har eksistert i mer enn 25 år og som er et kraftsenter i norsk musikk, gav ut sitt syvende studioalbum “Pyramid”  i august i år på Flying Lotus sitt plateselskap Brainfeeder. Som veldig mye annet i verden ble samtlige av bandets konserter dette året satt på hold, men opp av asken og ut av ilden er det med ekstatisk glede og vill begeistring vi annonserer at Jaga Jazzist skal spille åtte konserter i sju byer i Norge i høst, allerede nå i oktober. Bli med og dans med oss!  

09 okt Trondheim - Byscenen
10 okt Ålesund - Terminalen
15 okt Hamar - Festiviteten
16 okt Tønsberg - Støperiet
17 okt Kristiansand - Kick
30 okt  Bergen - USF Verftet
31 okt Oslo - Rockefeller - dobbelgig

Albumet “Pyramid” fikk stående ovasjoner i norske og internasjonale medier, og ble spilt inn på bare to uker på ei hytte i et koronafritt Sverige i 2019. Resultatet er et meditativt opprivende sci-fi elektronisk akustisk post-prog-jazz-rockalbum, og har blitt sammenlignet med både Khruangbin, Giorgio Moroder, Thundercat, Neu! og Fela Kuti. Er det jazz? Er det rock? Post-rock kanskje? Hvem vet. Det blir iallefall et mylder av akustiske og elektroniske instrumenter, og folk som virkelig kan å spille på de! 

Jaga Jazzist har vært et av norsk musikks mest stilmessig særegne band, og er kjent for et kompromissløst fokus på kvalitet både på album og liveshow. Konsertene i oktober definerer en helt ny retning for orkestret, og det musikalske hovedfokuset er bandets nyeste album “Pyramid”, i tillegg til en og annen gammel slager fra bandets rikholdige musikalske arkiv. Dette blir gøy! 

Kom og bli med på en fantastisk konsertopplevelse av de sjeldne!

I samarbeid med, og støttet av
Norsk Kulturråd
All Things Live
Min Produksjon

Dører: 20:00
Show: 21:30
ID: 18

Programendringer kan forekomme. Refusjon kan kun gis ved avlysning av hele arrangementet (gjelder ikke ved force majeur). Billettavgift (4%) refunderes ikke ved avlysning.

Kun arrangør og bedrifter med uttrykkelig avtale med arrangør kan bruke billettene til videresalg eller til premie i konkurranser o.a.

Jaga Jazzist kommer til Terminalen lørdag 10. oktober.

Dette er stort. Jaga Jazzist, bandet som har eksistert i mer enn 25 år og som er et kraftsenter i norsk musikk, gav ut sitt syvende studioalbum “Pyramid”  i august i år på Flying Lotus sitt...

Tickets
Jaga Jazzist // Terminalen 399 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve