Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TEATERET AS

BJØRN EIDSVÅG

http://www.teateret.no
Organizer TEATERET AS
Venue Teateret
Kongesgate 2
Date 27. November 2020
Open from 18:30
Show starts 19:00
Min. age 18

Bjørn Eidsvåg med band inntar Kristiansand

I høst skal Bjørn gjøre det han liker aller best, nemlig legge ut på turné og besøke landets kriker og kroker. Med seg til Kristiansand har han sitt fremragende band og en rikholdig katalog med kjente og kjære låter.

De siste årene har Bjørn Eidsvåg spilt teaterforestillingen Etterlyst: Jesus på scener over hele landet, fylt selveste Operaen tre ganger, stått på atskillige festivalscener, gitt ut bok og lagt ut på en nærmest utsolgt Norgesturné sammen med Sigvart Dagsland. I høst besøker han Kristiansand og Teateret for å spille konsert.

«Jeg og bandet ser stort frem til å innta Teateret igjen. I disse tider er det ekstra fint å møte publikum. Gamle låter skal pusses opp og kjente sanger skal spilles som de er. Blir moro!», forteller Eidsvåg.

Med 25 studioalbum og eget hyllestalbum har Eidsvåg opparbeidet seg en helt unik posisjon i norsk musikkliv. Han har skrevet en rekke udødelige låter som flere generasjoner av nordmenn har et sterkt forhold til. I tillegg har Eidsvåg en unik formidlingsevne både som sanger og historieforteller, noe som får publikum til å vende tilbake år etter år. En konsert med Bjørn og bandet er en opplevelse som egner seg like godt i Oslo Spektrum som i kirker og kulturhus.

Links to artist

Bjørn Eidsvåg med band inntar Kristiansand

I høst skal Bjørn gjøre det han liker aller best, nemlig legge ut på turné og besøke landets kriker og kroker. Med seg til Kristiansand har han sitt fremragende band og en rikholdig katalog med kjente og kjære...

Ticket name Choose amount
Ordinær 495 NOK
-
0
+
Konsertmeny - 2 retters, kjøtt og dessert 845 NOK
-
0
+
Konsertmeny - 2 retters, fisk og dessert 845 NOK

SOLD OUT

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve