Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
JOHAN TOBIAS BERGSTRØM

Django Reinhardt-kveld med Touché Monet & Vidar Kenneth Johansen | Kafé K

Organizer JOHAN TOBIAS BERGSTRØM
Venue Kafe K
Storgata 174c, Porsgrunn, Norway
Date 09. October 2020
Open from 19:00 to 21:00

Det er 67 år siden mestergitaristen Django Reinhardt døde, og musikken hans er like aktuell i dag! Gitarhelten blir feiret hvert år over hele verden med festivaler og konsertserier til ære for stringswingens far.
Kafe K arrangeres det Django Reinhardt-kveld for femte år på rad. Arrangør av kvelden er gruppen som tidligere het Touché, og som i 2017 oppgradert navnet sitt til "Touché Monet". Dette for å gjøre kvartetten lettere tilgjengelig på elektroniske plattformer og for å markedsføre den musikalske utviklingen som har foregått i bandet den siste tiden. Touché Monet er en av landets ledende grupper for stringswing og sigøyner-jazz i stil fra Django Reinhardt og Hot Club de Norvége. De har spilt over 150 konserter på jazzklubber og kulturhus siden oppstarten i 2010, og blant dem er flere utgaver av Djangofestivalen i Oslo og Robert Normann-festivalen i Sarpsborg.

Ved konserten i Porsgrunn har Touché Monet med seg en ekstern gjest, Vidar Kenneth Johansen. Han er så å si en lokal legende i Rogaland, og en av landets fremste klarinettister.

Touche Monet vil ha med seg deres nyeste utgivelse fra 2018, "Mosaic". Det er flere egne kompisjoner på utgivelsen, med inspirasjon fra stringswing, Django Reinhardt, bluegrass, latin-amerikansk og spansk musikk.


Spotify: open.spotify.com/artist/7t2kG5I2Yf2PToqyqjlmpA
Facebook: www.facebook.com/touchemonet

Billett kr 200 (På tikkio og i døra)

Registrer navn og tlf på deg og de i din kohort forhånd på mail til jtbergst@gmail.com

Links to artist

Det er 67 år siden mestergitaristen Django Reinhardt døde, og musikken hans er like aktuell i dag! Gitarhelten blir feiret hvert år over hele verden med festivaler og konsertserier til ære for stringswingens far.
Kafe K arrangeres det Django Reinhardt-kveld for femte...

Tickets
Billett 200 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve