Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
BlygeHarry

Jarle Børresen hos BlygeHarry

http://www.blygeharry.no
Organizer BlygeHarry
Venue BlygeHarry
Østervåg 41, Stavanger, Norge
Date 14. October 2020
Open from 19:00 to 23:00
Show starts 20:00
Min. age 20

Eg vett at han hette Jarle, men eg tror de aller fleste seie Charlie. Me har aldrig vært nære venner, men eg har alltid likt og respektert han. Eg har mesten vært litt misunnelige på han, for eg har opplevd at han gjør akkorat det han har lyst te, og at han stort sett trives med det.
Eg jobde någen år i fritidsklubb på Buøynå, og då fekk me av og te besøg av Charlien. Han snakte same språget så ungdommane, han sang, spelte og spredte godt humør og gode
historiar. Han såg og hørtes ud som ein godslige og fornuftige eremitt.
Me va krye av Charlien. Musikaren fra Stavanger som på begynnelsen av 1980talet leverte stoff te Marit Mathiesen, og spelte i Veslefrikk, samen med Anne Grete Preus. Han kom hjem igjen i 1982, då det rabla for Veslefrikk.
Siden han ikkje har ro i rauå, og leve og ånde for musikk, så starta han sama året Englakoret. Då fekk eg, for fysste gang, oppleva Charlien laiv. Udendørs rockekonsert, Englakoret, i parken ved Ramsvig skole.
Eg fekk bagøvesveis av tempoet og energien. Me fekk såvidt tid te ett klapp, før me hørte Charlien så brølte «tri-fir» – og nesta viså va i gang. Der va någe strålande livligt og festligt fyrrigt øve Englakoret.
Han har levd av musikk i 40 år. Skrevet sangar for andre, og spelt kontinuerligt i band. Han e ein maur.
Jarle Børresen har nettopp gitt ud ein nye CD. «Tiå fyge». 12 sangar så fortelle kem Charlien e, ka han har gjort og korfor. Om livet på pøbben, om de så slide, og om de så dette heilt udforbi. Men mest om empati og varme. Og et livsbejaande ønske om å vera någe for seg sjøl, og for andre. Om lyset i de halvmørke delane av Stavanger.
Itte 12 sangar føle du at du kjenne Charlien. Ein slags Charlie Chaplin så snofle gjønå livet, med ein váre observasjonsevne, ein lune humor, et skråblikk på samfunnet og ein skepsis te de så styre. Charlien fortelle triste historiar på ein kjekke måde.

- Per Inge Torkelsen

Links to artist

Eg vett at han hette Jarle, men eg tror de aller fleste seie Charlie. Me har aldrig vært nære venner, men eg har alltid likt og respektert han. Eg har mesten vært litt misunnelige på han, for eg har opplevd at han gjør akkorat det han har lyst te, og at han stort sett trives...

Tickets
Charlie hos BlygeHarry 14.10 200 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve