Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
STRØGET BOOKING AS

Von Werden Sessions med AYKO og Even Martinsen

https://www.facebook.com/uhortistroget/
Organizer STRØGET BOOKING AS
Venue Uhørt
Torggata 11, Oslo, Norge
Date 27. September 2020
Open from 20:00 to 00:00
Show starts 21:00
Min. age 20

Von Werden Sessions markerer 5 år i bransjen og det skal selvfølgelig feires! Vi gleder oss!!

AYKO
Under artistnavnet AYKO skaper Nikoline Roarsdatter Christensen elektronisk pop med nikk til artister som AURORA og Agnes Obel, men likevel med en personlig nerve knyttet til tekstformidling som skiller henne fra resten.
Tematikken i tekstene strekker seg fra fortellinger om angst og usikkerhet til kjærlighet og nostalgi.
AYKO debuterte med den melodiøse singelen «Dream Fighter» april i 2019. Dette førte til at hun ble valgt til å delta på OverOslo’s talentsatsning «GNIST» som førte til en direkte booking til festivalen hvor hun delte festivaldag med artister som Sondre Justad, Fieh og No. 4. Sommeren ledet til flere bookinger. Blant annet på Kongsberg Jazzfestival 6. juli, Kulturhuset 20. juli og Parkteatret 8. september. AYKO har også fått oppmerksomhet i utlandet som førte til en kort Berlinturné i slutten av januar 2020.
Med seg på scenen har hun med seg det unike instrumentet harmonium, et helt særegen bærbart pumpeorgel som gir en egen klang og atmosfære. I tillegg vil hun formidle låtene sine med synth og vokalboks.

Even Martinsen
Låtskriver og «up and coming» artist fra Oslo som begynner å få fotfeste på den gryende norske americana-scenen.
Martinsen skriver låter på godt og vondt, mens han vever inntrykk og ord til historier om det meste mellom himmel og jord og bevissthet og drømmer. Dette resulterer i et musikalsk inntrykk som er godt plantet i det moderne americana-landskapet, men med tydelige nikk til både tradisjonell blues og country.

ID: 20

Von Werden Sessions markerer 5 år i bransjen og det skal selvfølgelig feires! Vi gleder oss!!

AYKO
Under artistnavnet AYKO skaper Nikoline Roarsdatter Christensen elektronisk pop med nikk til artister som AURORA og Agnes Obel, men likevel med en personlig...

Tickets
Ordinær 100 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve