Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
STRØGET BOOKING AS

Lefty and the tin can sellers

https://www.facebook.com/events/389044578751441/
Organizer STRØGET BOOKING AS
Venue Uhørt
Torggata 11, Oslo, Norge
Date 28. October 2020
Open from 20:00 to 00:00
Show starts 21:00
Min. age 20

Fog and Fences ble spilt i en periode på to år hos Lydkjøkkenet studio, under den perioden gikk vi igjennom det meste av det som kan vederfares mennesket, resultatet ble en reise gjennom bunnen av havet, inn krattskogen ut av krattskogen, en tur innom dansegulvet på Titanic, en brisen sen gåtur på grusveiene ute skilt og uten ende. Det ble en rik plate. Vi spiller fra den og en god del gamle hjerteknuste ballader på Uhørt.
Kanskje et par overraskelser kommer.

Vi tar smittevern på alvor, kjøp aller helst billett på forhånd. Du vil bli henvist til en plass når du kommer og har vist billetten din.
Her holdes 1 meter mellom hvert bord og alle må sprite hender før de kan komme inn. Det står spritstasjoner på utsiden av døra og på mange steder inne i konsertlokalet. Kjøp av drikke/mat skjer ved bordene, servitørene kommer til deg.
Med dette ønsker vi alle en god konsertopplevelse.

Musikken finnes her: open.spotify.com/artist/0gDY51Noxd85dKzANiwykm?si=EoI3rSumRiyQSycVEPHsJQ
og her: leftyandthetincansellers.bandcamp.com/album/fog-and-fences

Links to artist

Fog and Fences ble spilt i en periode på to år hos Lydkjøkkenet studio, under den perioden gikk vi igjennom det meste av det som kan vederfares mennesket, resultatet ble en reise gjennom bunnen av havet, inn krattskogen ut av krattskogen, en tur innom dansegulvet på Titanic,...

Tickets
Ordinær 100 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve