Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
STIFTELSEN GRUNERLØKKA LUFTHAVN

Slippfest: Norsk Råkk + Garden

https://www.facebook.com/events/366860241007626
Organizer STIFTELSEN GRUNERLØKKA LUFTHAVN
Venue MIR
Markveien 61, Oslo, Norway
Date 31. October 2020
Open from 18:00 to 23:00
Show starts 20:00
Min. age 20

Plateslepp med Norsk Råkk på MIR!

Norsk Råkk er for et utstrakt publikum det nærmeste du kommer euforisk lykke fra en konsertscene. Det Oslo-baserte bandet har i over 10 år turnért land og strand rundt med sin ska-og punkinspirerte rock, og de er kjent for å være et svært bra liveband og de stiller med full blåserekke.

I en verden dominert av engelskspråklig musikk, har bandet en klar målsetning: Å gi ut god rock med norske tekster.

Plata «Balansekunstnere» slippes 2. oktober 2020 og er deres fullengder nummer 4. Samarbeidet med Jørn Christensen fra forrige utgivelse fortsetter. Dette gir et noe hardere og mere «rocka» uttrykk enn tidligere, og blåserarrangementene har funnet sin plass ytterligere.

Plata inneholder 9 nye låter som alle er skrevet av vokalist og bassist Torstein Eriksen. I tillegg er det med en frisk nyinnspilling av låta «Det Beste Laget» fra en utgivelse i bandets ungdom. Bandet har denne gang fått med seg noen musikalske forsterkninger til å sette sine preg på plata:
Mikael Lindqvist (DumDum Boys og Løkbrød) spiller keyboard på noen av låtene, og Ida Dorthea Horpestad (Blomst og The Ida) synger hovedvokal på låta «Hånd i Hånd» og korer på flere av de andre låtene.

Albumet gis ut både digitalt og på LP, der et begrenset antall kommer på grønn vinyl. Og innpakningen er et lekkert gatefoldcover med tekstene til alle låtene. Plata gis ut av Robert Dyrnes og Fucking North Pole Records.

Cc 200
ID 20

Foto: Tarjei Krogh

Plateslepp med Norsk Råkk på MIR!

Norsk Råkk er for et utstrakt publikum det nærmeste du kommer euforisk lykke fra en konsertscene. Det Oslo-baserte bandet har i over 10 år turnért land og strand rundt med sin ska-og punkinspirerte rock, og de er kjent for...

Tickets
Slippfest: Norsk Råkk + support TBA 200 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve