Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
STIFTELSEN GRUNERLØKKA LUFTHAVN

MarOder + Friksjon // MIR

https://www.facebook.com/events/315406779745223/
Organizer STIFTELSEN GRUNERLØKKA LUFTHAVN
Venue MIR
Markveien 61, Oslo, Norway
Date Saturday 13. February 2021
Open from 18:00 to 23:00
Show starts 20:00
Min. age 20

FRIKSJON + MARODER splittgig på MIR!
Friksjon
er et rockeband fra Moss/Fredrikstad med personlige tekster på norsk. Friksjon er låtskriver/ vokal Torstein Eriksen sitt musikalske tilholdssted for musikk utenfor rammene av Norsk Råkk og Freedumb, og oppsamlede tråder fra tidligere prosjekter som aldri ble.
Musikalsk kan Friksjon defineres som alternativ poprock/postpunk. Tekstene er fra et direkte, personlig og dønn ærlig perspektiv.
Friksjon gav ut en EPen Friksjon EP digitalt i 2020. Den ble også fysisk gitt ut på to forskjellige 7”singler i begrenset opplag med silketrykk av Loco Mosquito og håndtrykt vinyl av Oslo Vinyl Freseri.
Bandet består av nåværende/tidligere medlemmer i bandene Norsk Råkk, Freedumb, CC Cowboys, Heyday, Konstant Anfall, TheCornflakes, Hate This og Grand Atomic.
Besetning:
Torstein Eriksen -vokal
Mads Jørstad Paulsen -gitar
Mikael Jensen -gitar
Håvard Eidsaunet -bass
Odd Helge Eide-trommer
marOder
er en psykedelisk slowrocktrio med melankolske og underfundige norske tekster. Bandet har siden starten i 2011 gitt ut 4 album. Deres siste album «Skjør anledning» kom høsten 2019. Frontmann i marOder, Aslag Guttormsgaard, er en av nøkkelmedlemmene i Duplex Records og har i godt over 20 år begeistret norske og utenlandske konsert og festivalscener med en lang rekke originale og fengende bandprosjekter. Vi nevner i fleng hvitevarebandet Hurra Torpedo, Black Debbath, L.Y.D, Reidar Roses Orkester, Aasen, Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow m.m.
marOder er et av de siste skuddene på Duplex-stammen og med seg i bandet har Aslag sine to gode venner og
veteraner fra norsk musikkliv, Gunnar Berg-Nielsen og Atle Hassel! (Saluki, Gartnerlosjen, Boy, Tramteateret, Penthouse Playboys mm.)
marOder siste album kan høres her: orcd.co/skjoranledning
Hele diskografien kan høres her:
open.spotify.com/artist/5UCZ0WsjtdHVkhdzOWv4EC?si=Lff_H0D5RT
”Det er ikke bare de musikalske raritetene som gjør at det å være på konsert med marOder, er en fryd. Dette er musikere som koser seg på scenen, som får publikum til å kose seg og serverer tekster som får selv salens mest
alkoholiserte mann til å stoppe opp og tenke litt. Det er solide tekster, en sterk opptreden og ikke minst så mye morsomme lyder og instrumenter at det ikke helt kan forklares. Denne trioen må oppleves.» Hissig.no

Foto av Friksjon: Bjorbækmo

Links to artist

FRIKSJON + MARODER splittgig på MIR!
Friksjon
er et rockeband fra Moss/Fredrikstad med personlige tekster på norsk. Friksjon er låtskriver/ vokal Torstein Eriksen sitt musikalske tilholdssted for musikk utenfor rammene av Norsk Råkk og Freedumb, og oppsamlede...

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve