Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TERMINALEN BYSCENE AS

Ny dato! Morten Abel // Terminalen

http://terminalenbyscene.no
Organizer TERMINALEN BYSCENE AS
Venue TERMINALEN
Keiser Wilhelms gate 6, Ålesund, Norge
Date Thursday 18. February 2021
Open from 20:00 to 23:00
Show starts 21:00
Min. age 18

Flyttes til 18. februar 2021. Kjøpte billetter er gyldige til ny dato.

Morten Abel har over 40 års erfaring som låtskriver og artist. Med over 600 000 solgte album og hele 5 Spellemannpriser, er han for lengst som en institusjon å regne i norsk musikkliv. Fra Mods til The September When via Peltz, og ikke minst som soloartist, er Morten Abel en musiker som stadig fornyer seg.

Nå i sommer får du en unik mulighet til å oppleve Morten Abel tett på. Sammen med multiinstrumentalist Thomas Gallatin utforsker Abel det nære duoformatet.
«Vi har lenge hatt lyst til å gjøre noe i et mindre format. Det er utrolig spennende, som å starte band for første gang», sier Morten Abel.

De tar for seg låter fra hele Abels karriere og gir dem nye drakter. Etter fire tiår som låtskriver og entertainer, er Abel fremdeles en av landets beste formidlere, og skuffer aldri på scenen. Så du skal ikke se bort i fra at en og annen overraskelse dukker opp, i tillegg til de gode kjenningene.

«En aldeles strålende konsert!» – festivalguide.no

Gled dere!

Dører: 20:00
Show: 21:00
ID: 18

Programendringer kan forekomme. Refusjon kan kun gis ved avlysning av hele arrangementet (gjelder ikke ved force majeur). Billettavgift (4%) refunderes ikke ved avlysning.

Kun arrangør og bedrifter med uttrykkelig avtale med arrangør kan bruke billettene til videresalg eller til premie i konkurranser o.a.

Flyttes til 18. februar 2021. Kjøpte billetter er gyldige til ny dato.

Morten Abel har over 40 års erfaring som låtskriver og artist. Med over 600 000 solgte album og hele 5 Spellemannpriser, er han for lengst som en institusjon å regne i norsk musikkliv. Fra...

Tickets
Morten Abel // Terminalen 520 NOK

SOLD OUT

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve