Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
JOHAN TOBIAS BERGSTRØM

Django Reinhardt-kveld med Touché Monet | Café Sjarm

Organizer JOHAN TOBIAS BERGSTRØM
Venue Café Sjarm
Idrettsveien 6, Ski, Norway
Date 22. October 2020
Open from 19:00 to 21:00

Det er 67 år siden mestergitaristen Django Reinhardt døde, og musikken hans er like aktuell i dag! Gitarhelten blir feiret hvert år over hele verden med festivaler og konsertserier til ære for stringswingens far.

Touché Monet har spilt på Café Sjarm de siste 3 årene, og i år igjen arrangeres det Django Reinhardt-kveld.
Billett koster kr 150 (På tikkio og i døra). Forhåndssalg selges som større bord på 4 personer i samme kohort. Man kjøper plass for seg og de resterende personene på bordet. Hvert bord koster 600, det kan også bookes bord med vipps til 46646899.

Gruppen het tidligere bare Touché, men i 2017 oppgraderte de navnet sitt til "Touché Monet". Dette for å gjøre kvartetten lettere tilgjengelig på elektroniske plattformer og for å markedsføre den musikalske utviklingen som har foregått i bandet. Touché Monet er en av landets ledende grupper for stringswing og sigøyner-jazz i stil fra Django Reinhardt og Hot Club de Norvége. De har spilt over 150 konserter på jazzklubber og kulturhus siden oppstarten i 2010, og blant dem er flere utgaver av Djangofestivalen i Oslo og Robert Normann-festivalen i Sarpsborg.

Ved konserten i Ski har Touché Monet med seg deres nyeste utgivelse fra 2018, "Mosaic". Det er flere egne kompisjoner på utgivelsen, med inspirasjon fra stringswing, Django Reinhardt, bluegrass, latin-amerikansk og spansk musikk.


Spotify: open.spotify.com/artist/7t2kG5I2Yf2PToqyqjlmpA
Facebook: www.facebook.com/touchemonet

Billett kr 150,-(Forhåndssalg 4-mannsbord til 600)

Registrer navn og tlf på deg og de i din kohort forhånd på mail til jtbergst@gmail.com

Links to artist

Det er 67 år siden mestergitaristen Django Reinhardt døde, og musikken hans er like aktuell i dag! Gitarhelten blir feiret hvert år over hele verden med festivaler og konsertserier til ære for stringswingens far.

Touché Monet har spilt på Café Sjarm de siste...

Tickets
4-manns bord(4 pers) 600 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve