Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
BlygeHarry

Knut Reiersrud hos BlygeHarry

http://www.blygeharry.no
Organizer BlygeHarry
Venue BlygeHarry
Østervåg 41, Stavanger, Norge
Date 19. November 2020
Open from 18:00 to 20:30
Show starts 19:00
Min. age 20

Om den nye platen:
Knut Reiersrud har skrevet nye sanger om tiden vi gjennomlever, og han gir nå ut et 6 spors vinylalbum - sanger for "denne midlertidige verden" vi er i nå. Fire nyskrevne ballader med nye tekster, to av Reiersrud selv og to tekster av Jeff Wasserman, og en forrykende blues med tradisjonell (dog aktuell) tekst.
I studio studio plasserte han, med to meters avstand, sitt faste band:
David Wallumrød på tangenter, Bjørn Holm gitar, Nikolai Hængsle bass og Andreas Bye på trommer. I tillegg har vi vokale bidrag fra Reiersruds familie: Tuva Færden og Marit Halvorsen.

Om Knut Reiersrud:
I over 40 år har Knut Reiersrud spilt sine gitarer på utallige scener og begeistret publikum - bokstavelig talt - verden rundt. Hans omgang med strengeinstrumenter - både musikalsk og visuelt er å betrakte som en totalopplevelse. Kong Harald uttalte etter en Reiersrudkonsert i Sørafrika at han aldri tidligere hadde sett en musiker fysisk forsvinne inn i instrumentet sitt slik som Reiersrud. President Tabu Mbeki tilbød vår gitarist sørafrikansk pass - for å få et ekstranummer - på samme konsert....
Knut er en av Norges beste instrumentalister, en virtuos på gitar, og en magiker på scenen. Tre store påstander, men som faktisk stemmer, alle tre. Han har gitt ut en rekke plater - både soloalbum og album med diverse konstellasjoner opp gjennom årene, der han har mottatt Spelemannprisen for 3 av dem, i tillegg til andre priser har han også mottatt en Dansk Grammy pris.
Han har spilt med storheter som Dr John, Buddy Guy, Ricky Lee Jones, David Lindley og spilt inn live plater i land som i Nepal og i Iran. Få andre artister kan matche det!
Knut Reiersrud spiller blues, folkemusikk, indisk, afrikansk, i tillegg til å være en fantastisk improvisatør. Med et arsenal av ulike gitarer gir han i sine solokonserter en reise i strengemusikkens geografi.
Med sin enorme erfaring: 17 soloplater, medvirkning på 300 plateutgivelser og turneer på alle verdens kontinenter - er han med sine 58 år nærmest for en levende legende å regne. Med blues i ryggraden - etter læretid i Chicago og New York med folk som Dr John og Buddy Guy - er Knut Reiersrud ALLTID innstillt på levere varene 110 prosent.

Links to artist

Om den nye platen:
Knut Reiersrud har skrevet nye sanger om tiden vi gjennomlever, og han gir nå ut et 6 spors vinylalbum - sanger for "denne midlertidige verden" vi er i nå. Fire nyskrevne ballader med nye tekster, to av Reiersrud selv og to tekster av Jeff Wasserman,...

Tickets
Knut Reiersrud 19.11 kl.1900 375 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve