Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KULTURFABRIKKEN

Syver & Beatrice - på Kulturfabrikken

Organizer KULTURFABRIKKEN
Venue Fosnagata 35
Kristiansund, Norge
Date 24. October 2020
Open from 12:00 to 13:00
Show starts 13:00

Velkommen til Syver og Beatrice sin Jubelkonsert!
Husker du Syver? Eller Beatrice, den fine,rosa bussen?
Sundbåten Syver bor (her) i Kristiansund, (en by langt uti havgapet). Hver dag frakter han passasjerer mellom byens øyer, og han liker jobben sin veldig godt! Han har en egen evne til å komme oppi spennende og litt dramatiske situasjoner! En dag flytter også Beatrice til Kristiansund, for å frakte passasjerer i gatene i byen.
Siden juni 2018 har Sundbåten Syver stått tålmodig i dokken og ventet på ny beskjed. Beatrice har ikke vært like tålmodig. I påvente av nye oppdrag fra Havnefogden, har hun tatt på seg private kjøreoppdrag for Operaen i Kristiansund. Til stor glede for både operasjef og frivillige.
Nå jubler vi, fordi du endelig skal få et gjenhør med flere av de kjære sangene fra Syver og Beatrice sitt univers!
Kanskje husker du sangene og kan synge med? Eller kanskje du ikke har møtt Syver og vennene hans før? Uansett, lover vi deg en morsom og energifylt opplevelse sammen med oss denne lørdags formiddagen.
Vi har med oss blant annet en gjeng med gærne måser, en forelsket Syver og Beatrice, den strenge havnefogden, et digert orkester og vi gleder oss til å servere kjent og kjær musikk fra både den første og andre forestillingen. Har du rødbrus i magan, sier du? Ja, det har vi også! Vi gleder oss til å løfte taket på Kulturfabrikken!

Velkommen til Syver og Beatrice sin Jubelkonsert!
Husker du Syver? Eller Beatrice, den fine,rosa bussen?
Sundbåten Syver bor (her) i Kristiansund, (en by langt uti havgapet). Hver dag frakter han passasjerer mellom byens øyer, og han liker jobben sin veldig godt!...

Tickets
Familiebillett - (2 voksne + 2 barn) 600 NOK

SOLD OUT

Billett Barn (0 -15 år) 150 NOK

SOLD OUT

Billett Voksen (fra 16 år) 200 NOK

SOLD OUT

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve