Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KULTURFABRIKKEN

Deilig er Jorden - Teatret Vårt - Kulturfabrikken

Organizer KULTURFABRIKKEN
Venue Fosnagata 35
Kristiansund, Norge
Date 01. December 2020
Open from 17:00 to 18:00
Show starts 18:00

Leken juleforestilling for hele familien
Jula nærmer seg i det lyserøde landet. Hver dag før jul åpner keiseren dørene til palasset og inviterer alle inn til sitt fantastiske popshow! Han synger splitter nye låter, i nye kule klær. Han er en julestjerne! Men en dag får palasset uventet besøk av en fremmed jente som bærer på en stor hemmelighet.
Jenta påstår at jula har forsvunnet. Keiserens reparatører mener hun tar feil, og prøver alt de kan for å få henne til å passe inn i deres syn på verden. Det går ikke helt etter planen. Hva skjer når den store hemmeligheten avsløres? Våger hun å stole på sin egen julestemning?
Velkommen inn i et behagelig univers hvor alle er fornøyde, alle er glade, ingen er triste eller syke, alle problemer er borte, og livet er perfekt! Eller … er det overhodet mulig? Og stemmer det at jula varer fra september og helt til påske?

Deilig er jorden er en leken og musikalsk fortelling om å stille spørsmål ved tilværelsen og å finne veien hjem til jul.


Leken juleforestilling for hele familien
Jula nærmer seg i det lyserøde landet. Hver dag før jul åpner keiseren dørene til palasset og inviterer alle inn til sitt fantastiske popshow! Han synger splitter nye låter, i nye kule klær. Han er en julestjerne! Men en dag...

Tickets
Ordinær (voksen, barn) 180 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve