Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TAPE

TAPE & Sun Ship: Ea Borre + Ess Beck

http://www.tapeaarhus.dk
Organizer TAPE
Venue TAPE
Mejlgade 53, Mejlgade, Aarhus C, Danmark
Date 21. November 2020
Open from 19:30
Show starts 20:00

Vi glæder os til en spændende aften med to stærke kunstnere som arbejder på grænsen mellem lydkunst, musik og performance.
Entré: 120kr alm/100kr studerende/ 60kr medlemmer af Sun Ship
Aftenen er et samarbejde mellem TAPE og Sun Ship
Ea Borre:
Ea Borre er installations- og lydkunstner. Hun laver abstraktioner af mekaniske og musiske instrumenter som fremhæver skulpturelle kvaliteter og fokusere på overhørte lyde. Ofte interageres performativt med værkerne som en nødvendig del af et forløb. Såsom værket "Fase" hvor opstillingen af skulpturen frembragte lyd og et andet værk hvor en harmonikas forlængede bælg vrider sig når der spilles på instrumentet og utallige skulpturelle variationer opstår undervejs.
I mange år har orglet spillet en central rolle som inspirationskilde. Dette har indtil videre ført til en serie af abstrakte selvspillende papirorgler, en gigantisk orgelbælg og flere orgelinstallationer.
Ea har en baggrund som orgelbygger og er uddannet fra det jyske kunstakademi 2011. Desuden er hun medstifter af Stevns avantgarde forsyning.
Ess Beck - “The Rope Works”
“The Rope Works” er en lydkunstperformance, med reb som lydligt og visuelt omdrejningspunkt. Dette performanceværk baserer sig på kunstnerens foretrukne metode “Poetic Actualism”eller: process-som-værk. Værket tager tematisk udgangspunkt i kunstnerens arbejde med identitet, hukommelse, og historicitet - medieret via specifikke materialers lydlige potentiale i tid og rum. Publikum vil opleve et Music Concrète-udtryk i form sær støj og noget der muligvis kunne være musik.
Ess Beck er en Aarhus-baseret lyd- og mediekunstner, (f 1987). Ess er uddannet Dramaturg og Audiodesigner fra Aarhus Universitet, og har desuden været aktiv på den danske eksperimenterende musikscene i en årrække, som både solo-kunstner og del af lokale orkestre med internationalt virke. I kernen af hendes virke med er en systemteoretisk tilgang kombineret med en kærlighed for process-fokuseret formgivelse, koblinger mellem det digitale og det analoge, utilsigtede fejl, feminisme og aktivisme.
youtu.be/J-x9tb980RU
Koncerterne er støttet af Musikudvalget Aarhus Kommune og Statens Kunstfond

Vi glæder os til en spændende aften med to stærke kunstnere som arbejder på grænsen mellem lydkunst, musik og performance.
Entré: 120kr alm/100kr studerende/ 60kr medlemmer af Sun Ship
Aftenen er et samarbejde mellem TAPE og Sun Ship
Ea Borre:
Ea...

Tickets
Sun Ship medlem 60 DKK
-
0
+
Studerende 100 DKK
-
0
+
Alm. billet 120 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve