Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
LILLESAND ROCKEKLUBB

Aiming for Enrike @ Banken

Organizer LILLESAND ROCKEKLUBB
Venue Banken
Vestregate 7, Lillesand, Norge
Date 28. November 2020
Open from 20:00 to 00:00
Show starts 21:00
Min. age 20

Endelig tilbake etter tidenes kuleste konsert i Lillesand i fjor sommer!
Aiming For Enrike på Banken! Say no more!

Kjent over hele verden for sine frenetiske, ville og engasjerende live-shows, all den tid de har turnert - og turnerer - i land som USA, India, Japan, Tsjekkia, Norge, England og Tyskland m.fl.

Der hvor de tidligere har eksperimentert med støyende svingninger og frenetiske angrep, har musikken til Aiming For Enrike nå beveget seg mer og mer mot klubben og dansegulvet. Det er mer futuristisk, det er funky og det er mer inkluderende. Inspirasjonen hentes denne gangen fra så vidt forskjellige artister som Talking Heads, Jon Hopkins, ABBA og Mr. Oizo, samt filmer og serier som «Stranger Things», «Blade Run-ner» og «Interstellar». Du kan nesten høre det allerede, kan du ikke?

Der hvor forrige album, «Las Napalmas», var en musikalsk virvelvind du aldri ville ut av, leverer de nå supersoniske teknotunes, som passer like godt oppi klubben, i øreklokkene, eller på scenen. Det blir en fest uansett hvordan du vrir og vender på det, og Aiming For Enrike låter fortsatt ikke som noe annet du har hørt før.

Fellesnevneren for musikken til Aiming For Enrike har alltid vært energi og eksplosivitet, og det er det ingen tvil om at du får servert det nå også. Aiming For Enrike lever fortsatt i sitt eget univers, hvor alt sentrerer rundt det som skjer mellom Simen og Tobias. I studio, på scenen, i turbussen, backstage, og i øvingsloka-let. Når du først er dratt inn i det, vil du aldri ut igjen. Ikke at du hadde klart det uansett.

NB! Kun 50 billetter.


Endelig tilbake etter tidenes kuleste konsert i Lillesand i fjor sommer!
Aiming For Enrike på Banken! Say no more!

Kjent over hele verden for sine frenetiske, ville og engasjerende live-shows, all den tid de har turnert - og turnerer - i land som USA,...

Tickets
Aiming For Enrike @ Banken 260 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve