Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
MAJA HAGEN

Elpis og Morten

Organizer MAJA HAGEN
Venue Aladdin Kulturhus, Kristiansand
Kongens gate 6, Kristiansand, Norge
Date Friday 18. December 2020
Open from 19:00 to 23:00
Show starts 20:00
Min. age 18

Elpis + Morten og Josephine ønsker velkommen til lansering av film og konsert med Elpis på Aladdin fredagen før julaften.

Vi inviterer til visning av musikkvideo/dokumentarfilmen "Elpis og Morten". Filmen består av en performance som interesserer seg for ulver, løping, dans og skog. I skapelsesprosessen av "Elpis og Morten" har performancen formet sitt uttrykk sammen med fotograf og regissør Josephine Kylén Collins og Elpis' låtmateriale. Filmen vises for første gang på lerret på Aladdin i blå sal denne kvelden klokken 20:00. Filmen varer i ca 20 minutter.

Klokken 21:00 sparker det av med Elpis' første konsert noensinne, med fullt band.

Bass: Nils Olav Drivdal
Trommer: Mads Hatlevik
Gitar: Lyd
Vokal: Maja Hagen Torjussen

Program:
19:00 Dørene åpner / Bar
20:00 Visning av "Elpis og Morten"
21:00 Konsert: Elpis

Vi oppfordrer til å kjøpe billetter på nett på grunn av smittevern. Det er begrenset plass i salen (1 seters mellomrom) som utgjør en kapasitet på 80 personer. Billettinformasjon kommer snarest. Følg med!

Vi gleder oss til et innholdsrikt arrangement, og til å se både kjente og ukjente fjes før jula tikker inn.
Produksjonen er støttet av Stimuleringsmidler fra Kristiansand kommune.

**********************************************************
Presse basert på demoene Elpis la ut på Bandcamp-siden i vår:

“The vocalist sounds like a female version of Tom Waits in my opinion. And I don’t mean that in a bad way.” - Jon Wisbey, The Sunday Rockshow, BcFM (Bristol Radio)

“Uttrykket er originalt og personlig, og basert på organiske instrumenter, men en kan enkelt tenke seg at Maja, som har noen lokalkjente musikere med seg når hun spiller konsert, fnyser av konvensjoner og tradisjonell popmusikk.” - Sørlandsavisen
elpis2.bandcamp.com/releases

Links to artist

Elpis + Morten og Josephine ønsker velkommen til lansering av film og konsert med Elpis på Aladdin fredagen før julaften.

Vi inviterer til visning av musikkvideo/dokumentarfilmen "Elpis og Morten". Filmen består av en performance som interesserer seg for...

Tickets
Elpis og Morten 150 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve