Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Fonogram, GILJA AS

Akustisk visekonsert

Organizer Fonogram, GILJA AS
Venue Munkekroen
Tyinvegen 27, 2900 Fagernes, Norge
Date 22. October 2020
Open from 18:00
Show starts 18:30

Velkommen til Høst-stemt - en akustisk visekonsert!

Berit Schippers vokste opp i Oslo, men har bodd halve livet i Valdres. Hun begynte å spille gitar og synge viser allerede i 10-års alderen. Berit har vært aktiv utøver i visemiljøet på Østlandet i en årrekke, og har deltatt på flere låtskriverkurs. På konserten synger Berit både egne og andres viser.

Anette Gilje debuterte som artist og låtskriver med albumet «Stille sanger» i 2017. Hun har gitt ut flere singler, og slipper EP-en "Fire sanger" nå i høst.

Dag Fransson er til daglig pianostemmer, men skriver også egne tekster og musikk og holder konserter. Han fikk stipend fra Norsk Viseforum og jobber nå med sitt debutalbum. Tekstene er preget av humor og optimisme, også når de beskriver livets tunge og vanskelige sider.

Toril Sivertsen Tørmoen har vært aktiv både som utøver og instruktør i viseklubbene på Østlandet de siste 15 årene. Hun har gått på flere kurs på Visskolan i Kungälv, og holder jevnlig konserter med egne og andres viser. Toril slapp debutalbumet "Reisefølge" i 2020.

Velkommen til Høst-stemt - en akustisk visekonsert!

Berit Schippers vokste opp i Oslo, men har bodd halve livet i Valdres. Hun begynte å spille gitar og synge viser allerede i 10-års alderen. Berit har vært aktiv utøver i visemiljøet på Østlandet i en...

Ticket name Choose amount
Visekonsert 100 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve