Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
FREI HORNMUSIKK

Julekonsert med Frei Hornmusikk og Pønsj

https://www.facebook.com/freihornmusikk/
Organizer FREI HORNMUSIKK
Venue Frei Kirke
Egil Ullserks vei 108, Frei, Norge
Date 19. December 2020
Show starts 17:00

En stemningsfull konsert med gamle og nyere julesanger!

Frei Hornmusikk er et musikkorps med base på Frei i Kristiansund. Korpset ble stiftet i 1902 under navnet Frei Hornsekstett og er i dag et amatørkorps med brassbandbesetning. Frei Hornmusikk er tilsluttet Norges Musikkorps Forbund og har flere ganger deltatt i Norgesmesterskapet for brassband.
www.facebook.com/freihornmusikk/

Pønsj er en vokalgruppe fra Kristiansund. Alle har sunget i kor «hele livet» - og livene er etter hvert blitt av en viss lengde.
Fartstid er hentet fra Operakoret, Kristiansund kammerkor, Fosnafolk og Ensemble Dalí for å nevne noen. Sekstetten er fortsatt ivrige korsangere, men har de siste par årene også tatt skrittet over i et mindre vokalgruppeformat.
www.facebook.com/P%C3%B8nsj-1060743043958053/

En stemningsfull konsert med gamle og nyere julesanger!

Frei Hornmusikk er et musikkorps med base på Frei i Kristiansund. Korpset ble stiftet i 1902 under navnet Frei Hornsekstett og er i dag et amatørkorps med brassbandbesetning. Frei Hornmusikk er tilsluttet...

Tickets
Julekonsert med Frei Hornmusikk og Pønsj - BILLETT 200 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve