Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Flux Manøver

FEW!

HUDHUNGER fredag

Organizer Flux Manøver
Venue Verkstedhallen
Kongens gate 2, Kristiansand, Norge
Date 30. October 2020
Open from 18:30
Show starts 19:00

Hudhunger er en tilstand hvor en person mangler fysisk berøring av huden. Fysisk berøring får hjernen til å utskille oxytocin (kjærlighetshormonet), som demper stress, angst, smerter og får puls og blodtrykk til å falle. Mangel på dette hormonet kan føre til stress og depresjon. (wiki)

I koronaens tid har en stor del av den norske befolkningen blitt avskåret fra venner og familie, og mange har ufrivillig opplevd isolasjon. Teknologien har gitt nye plattformer å være sammen på, men kan ikke erstatte fysisk kontakt (ennå). De fleste vil kanskje gå tilbake til å håndhilse, klemme, og kose når verden går tilbake til normalt. Andre vil kanskje fremdeles gå uten en klem, et kjærtegn eller å være fysisk nær et menneske i uker, år, eller resten av livet.

HUDHUNGER undersøker hvordan de digitale plattformene manipulerer vår selvoppfattelse, opplevelse av tilhørighet og kjærlighet. Gjennom forestillingen ønsker vi å sette søkelyset på hvordan mangel på fysisk berøring påvirker vår sosiale adferd og mentale helse.

Hudhunger er en tilstand hvor en person mangler fysisk berøring av huden. Fysisk berøring får hjernen til å utskille oxytocin (kjærlighetshormonet), som demper stress, angst, smerter og får puls og blodtrykk til å falle. Mangel på dette hormonet kan føre til stress og...

Tickets
Student 150 NOK
-
0
+
Ordinær 200 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve