Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Upbeat Management

En Vakker Julenatt - Christina Bergli & Sonja Lie (20:00)

https://www.facebook.com/events/780934399307128
Organizer Upbeat Management
Venue Sandnes Kirke
Storgata 48, Sandnes, Norway
Date 20. December 2020
Open from 19:30 to 21:30
Show starts 20:00

2020 har vært ett år med prøvelse for de fleste og derfor er det enda viktigere å samles for de gode stundene.

Upbeat Management inviterer for tredje gang til konsert med Christina Bergli. Nytt av året er to nye artister som gjør at årets femling vil by på en del overraskelser. Nedenfor finner du artist info og Covid-19 føringer.

ID: Fri aldersgrense.
2 konserter 20 desember, første er kl 17:30 og andre kl 20:00.
Billettpris 350,- ingen avgift.
NB! Begrenset antall billetter.

Christina Bergli:
Hun besitter en av Rogalands beste stemmer der har hun gjort seg bemerket i gospelmiljøet i Stavanger som solist i både Stavanger gospel choir og Stavanger gospel company gjennom flere år. Christina har en allsidig stemme, men er helt klart på hjemmebane når hun får synge Soul, Gospel & Jazz. For tiden er Christina i gang med en rekke nye og spennende prosjekter.

Sonja Lie
Sonja har jobbet i en årrekke innen scenekunst med bl.a musikk, dans, teater og fortelling. Hun har utdannelse innen musikk , dans og teater fra utdannings -institusjoner både i Stavanger og Oslo.
Sonja har hatt en rekke oppdrag innen fortelling og teater. Både innen kirke og i andre sammenhenger. Hun har hatt flere større regioppdrag – bl.a da Stavanger var kulturby i 2008. Samme år fikk Sonja Gjesdal kommune sin kulturpris for regi/koreografi på flere oppsetninger. Hun har satt opp ulike forestillinger.
I 2015 var hun produsent for forestillingen Kvinner i Bibelen som bl.a ble støttet av Kulturrådet og FFUK.

Bjarte Mo:
Fiolinist i ypperste klasse fra Stavanger med hovedsaklig bakgrunn som klassisk fiolinist, men spiller innen de fleste sjangre når han får muligheten. Bjarte spiller til vanlig i Stavanger Symfoni Orkester og er en travel musiker frilands. Superlativene er ikke til å ta feil av..
Rainlores World of Music: "is of the highest standard and superb virtuosity".
Audioreview.nl: "..timing, touch, and empathy are at exceptionally high level".

Tore Bols:
Pianist fra Stavanger og er virkelig i sitt rette element med sin daglige bakgrunn som pianist i Hillevåg Kirke. En mye brukt akkopagnør og sammarbeider ofte med andre musikere. Klassisk , rytmisk musikk og jazz ligger hjertet nært og Tore er et godt brukt navn for NRK.

Magnhild Mo:
En allsidig musiker som spiller på mange strenger – og tangenter- bokstavelig talt. Men det er cello som er "hennes" instrument. Magnhild har sin utdannelse fra musikkinstitusjoner i Stavanger, Malmø, Stockholm og Basel. Hun har arbeidet I Stavanger Symfoniorkester i mange år, vært Distriktsmusiker i Sunnhordland, Musikk og dramalærer v. Solborg folkehøyskole. For tiden har hun sitt daglige virke som Kantor i Bekkefaret menighet i tillegg til freelancespillingen. Magnhild er også en mye brukt studiomusiker, kammermusiker, lovsangsmusiker, dirigent og foredragsholder. Magnhild turnérer bl.a. sammen med musikeren/presten Ola Ohm med bl.a. programmet ”Håp” og hun er medlem av gruppene ” Te i Sahara” og Lovsangsgruppen Misjra. Disse har også gitt ut CD-er.

Grunnet Covid-19 følger vi nasjonale og lokale føringer. Blir det endringer vil vi opplyse om dette.

Følgende regler gjelder per i dag:
- Hold minst 1 meter avstand under hele event til andre som ikke er under samme hustand/nære relasjoner.
- Du vil få seteplass for deg/din gruppe med ankomst, hold en meter i kø til andre gjester utenom din kohort.
- Vi fører navneliste på alle deltagere grunnet nødvendighet ved en eventuell smittesporing.
- Er du syk, eller har symptomer? Hold deg hjemme. Dette gjelder også for de som er i karantene eller isolasjon.

Billetter som ikke brukes, refunderes ikke. Skal du selge din billett til andre, må dette opplyses om i god tid. Grunnet navneliste. Vi behandler senest slike saker 12:00 selve konsert dagen.
Som de foregående år blir dette en julekonsert av de sjeldne med en nerve som varer langt inn på nyåret. Velkommen!

2020 har vært ett år med prøvelse for de fleste og derfor er det enda viktigere å samles for de gode stundene.

Upbeat Management inviterer for tredje gang til konsert med Christina Bergli. Nytt av året er to nye artister som gjør at årets femling vil by på...

Tickets
En Vakker Julenatt - Christina Bergli & Sonja Lie (20:00) 350 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve