Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
HAUBITZ HALL SALONGEN AS

Geir Zahl // Haubitz Låven (intimkonsert)

http://Www.facebook.com/haubitzhallsalongen
Organizer HAUBITZ HALL SALONGEN AS
Venue Haubitz Hall
Odderøya, Kristiansand, Norge
Date 12. November 2020
Open from 18:00 to 23:59
Show starts 21:00

Dørene åpner kl 18.00
Konserten starter kl 21.00
18 års aldersgrense.


Geir Zahl hadde en eventyrlig karriere som gitarist i Kaizers Orchestra i det som ble en eneste lang glansperiode, fra debuten i 2001 til siste oljetønneslag falt i 2013.

Siden har Geir begynt litt på nytt, flyttet til Danmark, startet familie og tatt den tiden det tar å finne inspirasjonen på ny.

Siden 2019 har han arbeidet målrettet mot en ny utgivelse. Sammen med produsent Odin Staveland har han nå fullført albumet «Ny start» som kommer ut den 30 oktober.

Albumet er mangefasettert og variert, med materiale skrevet over en veldig lang periode. På denne turneen vil Geir fremføre materialet solo, og gi en oppdatering på hva han har holdt på med de siste syv årene.

Dørene åpner kl 18.00
Konserten starter kl 21.00
18 års aldersgrense.


Geir Zahl hadde en eventyrlig karriere som gitarist i Kaizers Orchestra i det som ble en eneste lang glansperiode, fra debuten i 2001 til siste oljetønneslag falt i...

Tickets
Geir Zahl // Haubitz Låven BakScenen (intimkonsert) 350 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve