Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Lauvås Produksjoner

SOLD OUT

Julestemning med Ola Lauvås // Værnes Kirke - kl.20.00 [UTSOLGT]

Organizer Lauvås Produksjoner
Venue Værnes Kirke
Værnes kirke, Kirkevegen, Stjørdal, Norge
Date Thursday 17. December 2020
Open from 19:40
Show starts 20:00

"Julestemning med Ola Lauvås" settes opp tredje året på rad i 2020!

Trompetisten OLA LAUVÅS har i år invitert med vokalist og låtskriver ØYVIND WEISETH. Sammen skaper de et magisk julerepertoar bestående av kjente og kjære melodier. Sangene bærer et stort preg av egne versjoner fremført av dyktige musikere.

Ola Lauvås:
Lauvås har mottatt en rekke talentpriser i området Trøndelag. Bladets musikkpris, Odd Håves Minnefond og Sparebank 1´s Talentpris er noen av de. Som 19 åring fikk Ola tilbud om artistkontrakt hos Eclipse Trumpets UK i England. Eclipse håndlager custom trompeter som regnes for å være noe av det beste på markedet. Ola takket ja til tilbudet og er i dag en av de aller yngste i et team med noen av verdens beste trompetister.

Så langt i Ola’s karriere har han spilt mange konserter i forskjellige settinger. Han har spilt og jobbet med kjente navn som Tone Damli, Didrik Solli Tangen, Alejandro Fuentes, SILYA, Hans Orkester og Per Sundnes. Ola har også turnert i hele Norge og Sverige, samt store deler av England og Nederland.

Lauvås er utdannet profesjonell musiker i jazzfaget fra Leeds Conservatoire (UK).

Øyvind Weiseth:
Weiseth lager popmusikk på halsadialekt med frodige gitarlandskap, rike harmonier og ukonvensjonelle tekster om sorg, helbredelse og håp. Siden hans debutsingel «Eventyr» i 2015 har han utforsket forskjellige lydlandskap og konsertoppsett fra den mer up-tempo «Hjelp Me Opp» gjennom hans forrige utgivelse, «Plata Handla Om D», og nå til hans nyeste utgivelse «Gløm Ho».

Etter å ha vunnet Songlink-prisen «Best Contemporary Song» med «Inside Our Minds», blitt utvalgt til å ha låtskriversession med Sir Paul McCartney i 2017, finaleplass i Musikkprisen 2016, samt topp 15-plassering i Idol i 2018, gikk Weiseth i gang med å spille stuekonserter hjemme hos det norske folk; noe som viste seg å være en naturlig arena for den svært personlige musikken: «Jeg kommuniserer med publikum på en måte få andre gjør. Jeg er veldig åpen i musikken og tekstene mine, og folk blir kjent med meg som person og ikke bare som artist når de kommer på konsertene mine.»

"Julestemning med Ola Lauvås" presenterer musikere og teknikkere som:
John Oddstein Aune - Gitarer
Henrik Løvø Aune - Keys
Jan Inge Tjørhom - Bass
Arne Skognes - Slagverk
Markus Dahl-Hanssen - Lydteknikk
Jan Borge Larsen - Lysdesign


Etter utsolgte hus tidligere år anbefales det å sikre seg billetter i god tid. Grunnet situasjonen med Covid-19 selges det KUN 100 billetter til årets konsert i en av Norges eldste steinkirker, Værnes Kirke.

Få julestemninga servert den 17. desember kl. 20.00 i Værnes Kirke - Velkommen

"Julestemning med Ola Lauvås" settes opp tredje året på rad i 2020!

Trompetisten OLA LAUVÅS har i år invitert med vokalist og låtskriver ØYVIND WEISETH. Sammen skaper de et magisk julerepertoar bestående av kjente og kjære melodier. Sangene bærer et...

Tickets
Julestemning med Ola Lauvås - 17.des - kl.20.00 310 NOK

SOLD OUT

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve