Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
FORENINGEN STUDENTERHUSET

Rome In Reverse + NAR

http://studenterhuset.com
Organizer FORENINGEN STUDENTERHUSET
Venue Studenterhuset
Købmagergade 52, København, Danmark
Date 07. November 2020
Open from 18:00 to 22:00

Koncerten er flyttet indendørs, og er selvfølgelig siddende. Billetter koster 45,-, og med i prisen er 1 stk. Royal Pilsner eller Classic på fad.

Bag navnet Rome in Reverse, findes Italiensk fødte/København baserede solo artist, Antonella Pacifico. Siden debuten i 2014 har RiR hurtigt fundet sin plads på den elektroniske scene.
Lyden af Rome in Reverse er en sammensmeltnign af klub/house-musik, trance-techno, drømmende trip-hop og elementer af shoegaze.

Forrige sommer optråde RiR på Recession festivalen i Aarhus med en koncert, der af P6 BEAT vært Carsten Holm, fik flg. ord med på vejen:
"ROME.IN.REVERSE! På så mange mulige måder fascinerende elektronisk set, oplevet på RECession festival lørdag aften. Et tiltrængt sted mellem Underworld og Crystal Castles, med
hendes helt egne trademarks: grove temposkift, bittersøde melodilinjer og sublim teknik. 45 minutters hypnose!"

NAR:
Den eksperimenterende duo NAR, begyndte at lave musik sammen i 2018. Konstellationen mellem de to kammerater, Karl Johan Jandorf og Frederik Mathiassen Ferslev, er derfor en forholdvis ny duo på musikscenen. De har dog allerede, med deres første to udgivelser, singlerne ‘The End Of Us’ og ‘Closer’, vist at de er en duo man skal holde øje med.

Bands Of Tomorrow fik meget hurtigt øjnene op for duoen og singlerne blev beskrevet med store rosende ord, hvor navne som David Bowie blev smidt efter dem. “Sangens melankolske lyd giver associationer til blandt andet David Bowie, med den netop vibrerende vokal og dybfølte tekst (…) Den blomstrende duo er et originalt og unikt band, som vi vil glæde os til at høre meget mere fra fremover.” Sagde altså Bands of Tomorrow, om duoens første single.

Udover singlernes musikalske slagkraft kunne NAR præsentere, at de bestemt er et band der dyrker æstetikken omkring musikken. Begge singler var nemlig understøttet af et flot æstetisk og velproduceret visuelt univers, hvor duoen formåede at vise os, at de trækker på et netværk af venner og bekendte, som bestemt kan deres kram indenfor deres felt. Blandt andet kunne vi se de to unge og fremadstormende skuespillere Fanny Bornedal og Andreas Dittmer, i deres musikvideo til sangen ‘Closer’Duoen spillede deres første koncert med deres 7 mand store band, i Byhaven Pumpehuset d. 4 juli, hvor de bestemt viste at de kan trække folk ind i deres univers og ikke mindst fylde Byhaven ud, til trods for regnvejr, med et eksperimenterende og dynamisk live-set. Vi fik f.eks en alternativ og dybfølt klaver version af førstesinglen ‘The End Of Us’, hvor duoen viser, at de allerede tidligt i deres karriere, tør og har overskud til, at vride numrene i den retning de synes passer til koncerten.
Koncerten er flyttet indendørs, og er selvfølgelig siddende. Billetter koster 45,-, og med i prisen er 1 stk. Royal Pilsner eller Classic på fad.

Bag navnet Rome in Reverse, findes Italiensk fødte/København baserede solo artist, Antonella Pacifico. Siden...

Tickets
Rome In Reverse + NAR 45 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve