Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Håndverkeren Restuarant & Pub

Konsert 2. juledag: Jakob Friis & Friends

https://www.facebook.com/pg/handverkerenkristiansand/events
Organizer Håndverkeren Restuarant & Pub
Venue Håndverkeren
Rådhusgata 15, Kristiansand, Norge
Date 26. December 2020
Open from 21:00
Show starts 22:00
Min. age 20

Etter fjorårets suksess og utsolgte konsert så er tradisjonen et faktum: Det blir venners-venner fest og konsert med Jakob Friis også 2. juledag i 2020.

Jakob er utdannet ved Berklee College of Music i Boston, en anerkjent og prestisjetung musikkskole som tidligere har huset artister som John Mayer, Quincy Jones og Howard Shore. Før verden og et langt større publikum erobres, så spiller Jakob i hjembyen Kristiansand og på Håndverkeren selveste 2. juledag!

Musikken har røtter i både blues, r&b, country, hip-hop, pop og rock - og fellesnevneren er amerikanske musikksjangre med inspirasjon som spenner fra Bob Dylan til B.B. King til Jimi Hendrix og opp til Anderson Paak og Biggie Smalls i mer moderne tid.

NB! Grunnet smittevern og 1 meters avstand til alle du ikke bor eller omgås fast med, er det færre plasser enn vanlig til alle konserter på Håndverkeren. Det kan derfor være lurt å kjøpe billett så tidlig som mulig, mens det fortsatt er ledig kapasitet! Mye kommer til å bli utsolgt.

Etter fjorårets suksess og utsolgte konsert så er tradisjonen et faktum: Det blir venners-venner fest og konsert med Jakob Friis også 2. juledag i 2020.

Jakob er utdannet ved Berklee College of Music i Boston, en anerkjent og prestisjetung musikkskole som...

Tickets
Jakob Friis ORDINÆR 200 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve