Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
GAMLEBYEN FESTIVALDRIFT AS

Cosmic Room // Gamlebyen Kulturhus

http://www.gamlebyenkulturhus.no
Organizer GAMLEBYEN FESTIVALDRIFT AS
Venue Gamlebyen kulturhus
Kirkegaten 24, 1632 Gamle Fredrikstad, Norge
Date Wednesday 30. December 2020
Open from 19:00 to 03:00
Min. age 18

Nøkkelen som åpner det kosmiske rom har sterke aner tilbake til den klassiske 70talls funk-tradisjonen. Deres låtskriving har blant annet hints av både jazz og R&B. Cosmic Room hyller sjangeren på unikt vis og formår å skape både dybde og nyskapende musikk i en rik musikksjanger preget av navne som Quincy Jones, Sly & the Family Stone og Tower of Power.

Gruppens muse bygger på veloverveide akkorder og saftige analoge fatback grooves. Tekstmessig tar låtene for seg livet, i både små og store følelser og bokstaver. Forførelse, forventning, kjærlighet, opprivelse, eufori, sinne, skuffelse, sorg, tomrom, terapi og apati.

Cosmic Room spilte for fulle hus under året Gleng Festival med strålende anmeldelser i media. Det musikalske landskap preges av tung erfaring og dedikasjon og kritikerne roser deres evne til å oppfylle musikkens tre hovedaspekter i form av rytme, melodi og harmoni.
Senest har de i samarbeid med produsenten Stian Krogh entret studioet og slipper nærmere Jul 2020, en EP som både varmer sjelen, åpner sinnet og utfordre danseintellektet.

Cosmic Room består av Tone Petronelle Sørlie på vokal (teksforfatter). Hans Norman Fredheim på synther og brett. Sune Grynnerup - trommer og perc og Kristoffer Risholm på bass. Henrik Granli Øieroset spiller gitar og Desiree og Victoria Myhrer står for backing-vokal. Dersom settingen tillater det – har de med det ypperste Østfold har å by på av blåsere i rekke.

Nøkkelen som åpner det kosmiske rom har sterke aner tilbake til den klassiske 70talls funk-tradisjonen. Deres låtskriving har blant annet hints av både jazz og R&B. Cosmic Room hyller sjangeren på unikt vis og formår å skape både dybde og nyskapende musikk i en rik...

Tickets
Cosmic Room // Gamlebyen Kulturhus 260 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve