Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Stereo // Bergen

Stereo // Utakk

https://www.facebook.com/Utakk/
Organizer Stereo // Bergen
Venue Stereo
Christies gate 14, Bergen, Norge
Date Friday 18. December 2020
Open from 18:00 to 03:00
Show starts 19:00
Min. age 20

Det har vært merkelig stille fra Utakk siden konserten på Nattjazz i 2019. Gjengen som siden 2011 har herjet byen med hits som Dr.Natur, Ikkje no, men no, Instrumenter og Bare en hvit mann. Sistnevnte fra bandets siste utgivelse «Moral Schmoral» som også inneholder eposet «Et minne av et minne».

Det å spille i band er en intens opplevelse. Noen ganger må en bare ha en pause før en gyver løs på hverandre med trommestikker, gitarstrenger og pianokrakk. Men selv om noen dramaqueens oppløser bandet har Utakk heller fokusert på andre ting. Det vil si først og fremst lange middager. De har samarbeidet om sauser, stekt fisk og kranglet om riktig kjernetemperatur på kjøtt. Men etter mange vinflasker og sammenligning av ferske og tørkede urter har gruppen vendt tilbake til de de opprinnelig ble samlet for.

Denne kvelden blir uoffisiell slippefest for vinylutgaven av bandets siste langspiller: Et lite horn i siden fra 2018. Det blir selvsagt mulighet for å kjøpe den samt Moral Schmoral T-skjorter.

På stereo 18.juli stiller bandet med den harde kjernen:

Tangenter: Sebastian Kittelsen
Vokal/gitar: Øystein Eide Sundland
Trommer/kor: Pål Vervik
Bass: Jørgen Solberg Knutsen
Gitar: Bård Aarvik
Sax: Jon Trygve Olsen og Jonas Flemsæther Hamre

Det har vært merkelig stille fra Utakk siden konserten på Nattjazz i 2019. Gjengen som siden 2011 har herjet byen med hits som Dr.Natur, Ikkje no, men no, Instrumenter og Bare en hvit mann. Sistnevnte fra bandets siste utgivelse «Moral Schmoral» som også inneholder eposet...

Tickets
Utakk // Sitteplass, bord og billett for 3 personer 582 NOK
-
0
+
Utakk // Sitteplass, bord og billett for 5 personer 970 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve