Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
MACK BAR AS

Björn Afzelius - Peter Wemö & Stine Solberg // Prelaten (7. Mai 2021)

Organizer MACK BAR AS
Venue Prelaten
Sjøgata 12, Tromsø, Norge
Date Friday 07. May 2021
Open from 19:00 to 22:00
Show starts 20:00
Min. age 20

7. Mai 2021
Peter Wemö og Stine Solberg er tilbake med deres flotte duetter.- "Elvis fikk meg til å synge, The Beatles til å spille gitar og Bob Dylan til å bry meg om tekstene i musikken", skrev Björn Afzelius i sine biografier. Som en av Sveriges mest populære musikere på 1970- og 1980-tallet, bl.a. sammen med Mikael Wiehe i Hoola Bandoola Band, gjorde Afzelius seg bemerket med samfunnskritiske tekster og stort politisk engasjement.
Tekstene er like aktuelle nu som da, og med en stor porsjon humor och gode anekdoter, som delvis i latterkrampe setter et historiskt perspektiv over Nordisk visebølge generelt, så får du en stor opplevelse.
Konserten spenner fra det fineste og mest varsomme till det som skapar rom for allsang og en god latter.
I 2019 var det 20 år siden Björn Afzelius måtte gi tapt for kreften, kun 52 år gammel.

Liten scene - store øyeblikk!!

2x50 minutter med mange av de sangene som kryper inn under huden på oss. Denne musikken får deg til å komme i kontakt med ditt emosjonelle jeg. Du vil også få servert noen av de samfunnskritiske tekstene som Afzelius laget i sin pure ungdom i samarbeid med Hoola Bandoola band.
En hyllest til Afzelius er helt enkelt et avtrykk hentet ut av livet til en mann fylt med savn og lengsel etter kjærlighet som skulle vare. Han var en politisk engasjert medborger og en mann fylt med selvironi, humor og glimt i øyet.

Peter Wemö leder en konserthyllest til den folkekjære artisten, og med seg har han Stine Solberg Løvdal.

Stine Solberg Løvdal er en erfaren sanger som er mest kjent som en av pigene i Grunnesund Pigekor. Sammen utgjør de en habil underholderduo med mange strenger å spille på.

7. Mai 2021
Peter Wemö og Stine Solberg er tilbake med deres flotte duetter.- "Elvis fikk meg til å synge, The Beatles til å spille gitar og Bob Dylan til å bry meg om tekstene i musikken", skrev Björn Afzelius i sine biografier. Som...

Tickets
Ordinær 265 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve