Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
MACK BAR AS

Cornelis Vreeswijk - Peter Wemö & Stine Solberg // Prelaten (8. Mai 2021)

Organizer MACK BAR AS
Venue Prelaten
Sjøgata 12, Tromsø, Norge
Date Saturday 08. May 2021
Open from 18:30 to 21:00
Show starts 19:00
Min. age 20

8. Mai 2021
Peter Wemö og Stine Solberg er tilbake med deres flotte duetter.

Det spiller ingen rolle om du hørt desse viser fra før, eller om du går till konserten och møter dem for første gangen! Tekstene er like aktuelle nu som da, og med en stor porsjon humor och gode anekdoter, som delvis i latterkrampe setter et historiskt perspektiv over Nordisk visebølge generelt, så får du en stor opplevelse.
Konserten spenner fra det fineste og mest varsomme till det som skapar rom for allsang og en god latter. Vi kjenner mange sanger og det bys in til interaksjon.
Peter binder sammen programmet med vell utvalgte historier og «digresjoner», og er ved siden av sin rolle som trubadur en sann entertainer.
Stine sin stemme setter noen av sangerne i et nytt perspektiv da de blir fremført av henne. Sammen lager de en magisk atmosfære der du ene stunden sitter tårevåt når lengsel og savn i tekst rammer sjela di, og i neste stund kommer samme tårer da du ler så du hikster.
Det er viser som har noen år på nakken men dette, er i sitt lille format, en stor konsert som får de in i nytt lys, og ikke minst, får de att føles nye.
Kort info om Peter & Stine CB.
Peter Wemö er svensk kulturarbeider som har gjort nordmann av seg, og som er en av de store tradisjonsbærerne av svenske og nordiske viser. Med røtter i svensk jord og oppvekst bare et steinkast fra havet, oppflasket på Taube, Adolphson og Vreeswijk, har viseskatten spilt en stor rolle for hvordan han selv har valgt å tonesette, tolke og skape sin egen musikk. Tredve år på nordiske scener og tretten år som programvert og produsent i Sveriges Radio har gitt ham et hav av anekdoter å øse av. Resultatet er en kombinasjon av fortellinger, varme, humor og musikk. Nå rydder han kalenderen for å spille et program med Cornelis Vreeswijk sine ballader i samarbeid med sin norske kumpan Stine Solberg Løvdal.
Løvdal er en erfaren sanger som er mest kjent som en av pigene i Grunnesund Pigekor. Sammen utgjør de en habil underholderduo med mange strenger å spille på.

Bli med polaren Per, Mördar- Anders, Cecilia, Veronica, Deidre og alt annet kjent og ukjent fra Cornelis digre sangbok.
Humor, latter og masse sang!!

8. Mai 2021
Peter Wemö og Stine Solberg er tilbake med deres flotte duetter.

Det spiller ingen rolle om du hørt desse viser fra før, eller om du går till konserten och møter dem for første gangen! Tekstene er like aktuelle nu som da, og med en stor...

Ticket name Choose amount
Ordinær 265 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve