Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
FORENINGEN STUDENTERHUSET

Musik for et Godt Formål!

http://studenterhuset.com
Organizer FORENINGEN STUDENTERHUSET
Venue Studenterhuset
Købmagergade 52, København, Danmark
Date Friday 27. November 2020
Open from 18:00 to 22:00

Musik for et godt formål!

Så er det nu du skal hive dine venner, kæreste, mor eller flittige revisor med på Studenterhuset i København!

Fredag d. 27 november inviterer vi til et enestående event med musik fra Holmen, Springer og Trouble Is, samt muligheden for at vinde præmier fra vores sponsorer via auktion i løbet af aftenen.

Eventet er nøje planlagt efter COVID-19 restriktioner, så det er trygt at deltage.

Holmen:

Holmen er en dansk rapper fra Nørrebro, med et stort hjerte for hip hop fra 90’erne. Den 90’er inspirerede stil kommer til udtryk på førstesinglen, Nørrebro, en ode til Holmens bydel. Nørrebro blev udgivet i august og blev taget godt imod med afspilninger i podcasts og på P3. En ting er sikkert; Holmen er lig med skarpe punchlines og stabile flows med en stensikker levering.

Springer:

Den 5. juni udgav Springer singlen ‘Feels Like’. Singlen følger efter ‘Protection’, som blandt
andet blev P3s Uundgåelige. Bag Springer står 24-årige Jakob Emil Lamdahl. Han udspringer af samme miljø som internationalt anerkendte danske navne Liss, Ice Age og Elias Bender Rønnenfelts soloprojekt Marching Church. Selvom sangene fra Springer umiddelbart kan lyde som klassiske popsange, åbenbarer de sig gradvist i en hvirvelvind af eksperimenterende lyde og udtryk. Her kolliderer smægtende grooves med horn og vokalhooks, og tager lytteren med på en rutsjebanetur af sanseindtryk, hvor Springers snørklede, men særdeles charmerende, univers udfoldes.

Trouble Is

Trouble Is er en bluesrock-duo bestående af Mathias Heibøll Østlund (guitar/sang) og Poul Valdemar Prahl (trommer). Med stor inspiration fra Tyler Bryant & The Shakedown, Philip Sayce, John Mayer og Pink Floyd, skaber de to venner et energisk, ungt take på den traditionsrige genre. Duoen udvides til en kvartet ved koncerter, med tilføjelsen af bas og
keys.

Bandet have release på deres debut Ep "Here To Stay" i januar 2019, og har efterfølgende haft hele 13 koncerter over sommeren 2019 på deres første Danmarks turne. De deltog og vandt blandt andet Tinderbox Band Battle, hvor de fik lov til at åbne Tinderbox 2019 om lørdagen. I år spiller de til Pandemic Festival 2020.

Eventet:

Der er sket nogle ændringer i forhold til vores event, vi vil informere jer om.

Musik for et Godt Formål har fået et nyt formål.
Grundet miskommunikation mellem parterne har der været gensidig interesse i at opløse samarbejdet. Det er beklageligt, da vi havde glædet os til at støtte op omkring deres gode arbejde.

Vi har ledt efter et nyt formål, der stemte overens med vores koncept, og kan stolt meddele at vores nye gode formål er Julemærkehjemmet Liljeborg i Roskilde. Liljeborg hjælper børn og unge til en bedre trivsel ved at sætte fokus på motion, psykiske og sociale kompetencer.

TOMBOLA er blevet ændret til en AUKTION
Det vil sige, at vi i løbet af aftenen vil afholde tre fede auktioner mellem kunstnerne, hvor I vil have mulighed for at skaffe jer nogle fede præmier.

Hvis de nye informationer medfører, at man ikke længere ønsker at deltage i eventet, skal man skrive til Mikkel Vinther på mv@studenterhuset.com

Vi glæder os helt vildt til at underholde jer d. 27 november på Studenterhuset i København.

Vi ses!

Bedste hilsner,
Studenterhuset København og SG19


OBS: Alle COVID-19 restriktioner bliver overholdt nøje!!
OBS: I TILFÆLDE AF AFLYSNING GRUNDET COVID-19 REFUNDERES DET FULDE
BELØB!!

Musik for et godt formål!

Så er det nu du skal hive dine venner, kæreste, mor eller flittige revisor med på Studenterhuset i København!

Fredag d. 27 november inviterer vi til et enestående event med musik fra Holmen, Springer og Trouble Is,...

Tickets
Musik for et Godt Formål! 150 DKK

SOLD OUT

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve