Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TERMINALEN BYSCENE AS

Aiming For Enrike + Cloroform // Terminalen

http://terminalenbyscene.no
Organizer TERMINALEN BYSCENE AS
Venue TERMINALEN
Keiser Wilhelms gate 6, Ålesund, Norge
Date Saturday 05. December 2020
Open from 19:00 to 23:00
Show starts 20:00
Min. age 18

5. desember ser du både Aiming For Enrike og Cloroform på Terminalen!

Om konserten blir avlyst eller flyttet som følge av covid-19-restriksjoner er du garantert pengene tilbake om ny dato ikke passer.

Aiming For Enrike

Man kan trygt si at Aiming For Enrike har vært kjent over hele verden for sine frenetiske, ville og engasjerende live-shows, all den tid de har turnert, og turnerer, i land som USA, India, Japan, Tsjekkia, Norge, England og Tyskland m.fl. Men at musikken deres passer best på scenen er en misoppfatning som innimellom oppstår. Det motbeviser de derimot til fulle på deres kommende album «Music For Working Out».

Cloroform

Gjennom 21 år har Cloroform vært et overflødighetshorn av progressiv, kontroversiell og utfordrende musikk som ikke lar seg fange av sjanger-terminologien. Med røtter i jazz og med et ønske om å eksperimentere utover i et elektronisk rockelandskap, låter Cloroform som ingen andre band. Kontrabass, trommer og klavinett med full turbo og et skyhøyt energinivå. 


Dører: 19:00
Cloroform: 20:00
Aiming For Enrike: 21:30

Programendringer kan forekomme. Refusjon kan kun gis ved avlysning av hele arrangementet (gjelder ikke ved force majeur). Billettavgift (4%) refunderes ikke ved avlysning.

Kun arrangør og bedrifter med uttrykkelig avtale med arrangør kan bruke billettene til videresalg eller til premie i konkurranser o.a.

5. desember ser du både Aiming For Enrike og Cloroform på Terminalen!

Om konserten blir avlyst eller flyttet som følge av covid-19-restriksjoner er du garantert pengene tilbake om ny dato ikke passer.

Aiming For Enrike

Man kan trygt...

Tickets
Aiming For Enrike + Cloroform // Terminalen 299 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve