Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TEATERET AS

Opera + Pub JULESPESIAL på Teateret i Kristiansand.

http://www.teateret.no
Organizer TEATERET AS
Venue Teateret
Kongesgate 2
Date Thursday 10. December 2020
Open from 18:00
Show starts 20:00

Det er en stor glede å kunne invitere til Opera + Pub på Teateret i Kristiansand.
Opera + Pub ble startet av Ingrid Vetlesen i Lillesand i 2018, og har siden den gang presentert opera i uformelle omgivelser flere ulike steder på Sørlandet.

Konseptet er enkelt – to sangere og en pianist fremfører arier og duetter fra operalitteraturen. Nedpå og uten staffasje. På Opera + Pub er formidlingen av historiene og karakterene sentral, så hvis du ikke kan noenting om opera er det ingen grunn til panikk. Utøverne forteller og forklarer, og gir konteksten som trengs. På Opera + Pub legges det til rette for gode pauser mellom musikken, slik at publikum får anledning til å sosialisere, skravle og fylle glasset. Opera + Pub er ment som en sosial møteplass – med kulturelt innhold. Med to sopraner på plakaten denne kvelden, kan vi love sjarmoffensiv, høye c-er, tidvis høyt konfliktnivå, smektende fraseringer i gyngende duetter, og varm julestemning. Hjertelig velkommen!

Medvirkende: Ingunn Olsen Høgetveit (sopran), Ingrid Vetlesen (sopran) og Solveig Lie Refvik (piano).

Opera + Pub JULESPESIAL er støttet av Cultiva og Kvadraturforeningen, og er en del av «Julebyen Kristiansand».
Arrangementet følger gjeldende regler for smittevern, så det er begrenset antall billetter i salg.

Følg Opera + Pub på Facebook - www.facebook.com/operaplusspub

Om utøverne:

Ingunn har en mastergrad i sang fra Griegakademiet i Bergen.
Ingunn har vært å se på scenen imange store og små produksjoner i Agder. Hun har blant annet medvirket som Annina i Kilden Opera sin oppsetning av La Traviata, som solist med Opera Bergen, Agder Orkesterforening og ved flere anledninger med Kristiansand Symfoniorkester, blant annet som solist på Carl Nielsens 3. symfoni i Kilden. Ingunn hadde hovedrollen i Heidi Tronsmo og Glenn Erik Hauglands dokumentaropera "Hypermusikal" på den Norske Opera og Ballett og hadde hovedrollen som «Oskegrå demon» (danser) i uroppføringen av Bjørn Kruses «Den grøne riddaren» på Agder teater. Mange kjenner henne også som Maria i A. Arntsens «Like til Betlehem».

Ingrid er fra Bærum og er utdannet fra konservatoriene i Tromsø og Stavanger og Operaakademiet i København. Hun har hatt roller på Det Kongelige Teater, Århus Sommeropera og Nationaltheatret, og vært engasjert på festivaler som Oslo Opera Festival, Oslo Grieg Festival og Dubrovnik Summer Festival. Ingrid flyttet til Lillesand i 2017, og arbeider frilans derfra. Her på Sørlandet har hun vært solist med Kristiansand Symfoniorkester, Kristiansand Sinfonietta og Aust-Agder Kammerorkester, og hun er fast medlem av Kilden Vokalensemble. Videre er hun en aktiv kammermusiker og konserterer jevnlig med pianistene Marita Kjetland Rabben og Monica Tomescu-Rohde.

Solveig er utdannet ved Agder Musikkonservatorium i Kristiansand og Musikkhøgskolen i Oslo, hvor hun ble Norges første uteksaminerte kandidat på studiet «Akkompagnement og samspill for pianister» i 1993. Solveig er til daglig ansatt som pianist og klaverpedagog ved Vågsbygd videregående skole i Kristiansand. Hun har også jevnlige oppdrag som orkesterpianist i Kristiansand Symfoniorkester, og brukes ofte av Kilden konserthus som repetitør. Siden høsten 2018 har Solveig vært huspianist på arrangementene Opera + Pub i Lillesand og Arendal.
I august 2020 markerte Solveig Refvik og Ingrid Vetlesen Kirsten Flagstads 125-årsjubileum med en konsert på Amalienborg i Kristiansand.
I hele desember 2020 blir Solveig Refvik å høre som pianist på Kildens juleoppsetning «En julefortelling».

Det er en stor glede å kunne invitere til Opera + Pub på Teateret i Kristiansand.
Opera + Pub ble startet av Ingrid Vetlesen i Lillesand i 2018, og har siden den gang presentert opera i uformelle omgivelser flere ulike steder på Sørlandet.

Konseptet er...

Ticket name Choose amount
Ordinær 200 NOK
-
0
+
Billetter inkludert 3 rettersmiddag 745 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve