Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Stengade

Justify Rebellion + Support: Hadron.

http://www.stengade.dk
Organizer Spillestedet Stengade
Venue Spillestedet Stengade
Stengade 18, København, Danmark
Date Friday 12. March 2021
Open from 19:00 to 22:30

Vi slår dørene op til en aften med heavy metal og doomed heavy metal, en aften fyldt med inspiration fra 70'erne og 80'erne når Justify Rebellion og Hadron kigger forbi til marts!

OBS // Grundet covid-19 er koncerten planlagt for siddende publikum og derfor med meget begrænset kapacitet. Det kan selvfølgelig ændre sig før koncerten men skal man være sikker på at kom med anbefaler vi at man sikrer sig billet hurtigt // OBS

Justify Rebellion:
Lider du af irriterende naboer? Ville du for alt i verden ønske dig aldrig at høre dem igen? Så er Justify Rebellion din redning: Hårdtslående, tungt, og mere larmende et fra din ørekanal lettende jetfly, hvis såkaldte jetfly kunne spille 80'er inspireret heavy-fucking-metal.

Hidkaldende fra Slagelse, Danmark, har kvartetten skabt sig et navn for dem selv med deres old-school lyd og en masse på hjerte, kulminerende på deres albums 'Unleashing The Beast' og 'The Ends Justify The Means'. Disse plader griber dig om halsen og leverer en solid højre, alt imens de sammensmeltede musikalske metal indtryk fra bandet råber dig ind i ansigtet, som en løve der træder på en LEGO-klods!

Med en hel del liveshows i rygsækken har bandet heriblandt besøgt: Amager Bio, Næstved Metalfest, Pumpehuset og Asgaard Rock Festival. Rebellerne er ude efter blod, sprut og større basforstærkere. Hyldet for deres energi og karisma på scenen, kombineret med de gyngende heavy metal hymner, er hvert et show garanteret dig at efterlade ømme nakkermuskulaturer den efterfølgende dag, og kender du musikken, bliver deres sange kun endnu bedre når du hører dem live. Hvis du får chancen for at se dem, bør du uden tøven gribe den!

Under den verdensomspændende Covid-19-pandemi, har bandet performet flere livestreamkoncerter, såsom Nordic Noise 2020 på Karosserifabrikken, Helsingør, i samspil med andre ligesindede artister, for fortsat at kunne bringe rock til fansne derude. Alt imens er en dokumentar om bandet blevet filmet under indspilningen af ‘The Ends Justify The Means’ som også portrætterer hvordan bandet har holdt sammen under pandemien, og anvendt alternative måder at tilfredsstille deres evigt heavy hungrende fans.

mightymusic.dk/artists/justify-rebellion/

Hadron:
Hadron er doomet heavy metal band fra Odense, Danmark.
Kvartetten som er store fans af Black Sabbath har lige udgivet deres anden plade 'Evil Lady', en plade de har arbejdet på siden sommeren 2019. Med tydelig inspiration og dedikation for det gamle doom og heavy metal lyd har drengene skabt sit eget lyd som de leverer med stor passion. Deres sange er mere eller mindre alle på engelsk men dog holder de sig trofaste i nu og næ til deres modersmål.

hadron.dk/
----------------------------------------------
Entré: 120 kr (inkl. gebyr) i forsalg!
(OBS Vi sælger ikke billeter i døren!)

Vi slår dørene op til en aften med heavy metal og doomed heavy metal, en aften fyldt med inspiration fra 70'erne og 80'erne når Justify Rebellion og Hadron kigger forbi til marts!

OBS // Grundet covid-19 er koncerten planlagt for siddende publikum og derfor...

Tickets
Justify Rebellion + Support: Hadron. 120 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve