Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
MOMENTIUM AS

deLillos / Ålesund Live

http://momentium.no
Organizer MOMENTIUM AS
Venue St Olavs plass, Ålesund, Norge
Date Friday 18. June 2021
Open from 18:00 to 23:00
Min. age 18

deLillos holder sommerkonsert i sentrum 18. juni 2021!

Sommerkonserter i sentrum er en del av Ålesund Live og blir arrangert på St. Olavs plass fra midten av juni til slutten av juli. Det blir en rekke enkeltstående konserter med populære nasjonale artister.

Det opp en scene med telt på Sankten, som vil stå der gjennom sommeren med 2-3 konserter hver uke. I tillegg vil det bli vist EM i fotball på storskjerm.

deLillos ble dannet i Oslo i 1984. Gruppen blir regnet som en av de mest markante i norsk musikkliv fra 1980-tallet og frem til i dag, og blir referert til som en av de fire store norske rockegruppene.

deLillos har i 30 år vært et av landets viktigste pop- og rockband, og de har jevnlig levert kvalitet både tekstlig, musikalsk og kreativt. Bandet har vunnet Spellemannprisen to ganger (1993 og 1995) og vært nominert i klassen rock fire ganger. I tillegg har de vært nominert til Årets spellemann i 1994, årets låt for «Smak av honning» i 1995 og tidenes norske hit for «Neste sommer» i 2001.

Lars Lillo-Stenberg deltok i Hver gang vi møtes i 2014. Samme høst ga deLillos ut albumet «Rett og slett livet» til strålende kritikker. Albumet lå på 1. plass på iTunes og VG albumlista etter utgivelsen.

Siden sommeren 2016 har bandet utgitt albumene «Peiling på seiling», «La oss ble fri for all nostalgi», «Sveve over byen med Kringkastingsorkesteret» som alle har blitt mottatt med strålende kritikker. «Dum som et menneske» i januar 2020, som ble markert med konserter over hele landet.

I 2021 ser du de spille på Sankten. Det blir garantert allsang og fantastisk stemning.

Dører: 18:00
ID: 18

Programendringer kan forekomme. Refusjon kan kun gis ved avlysning av hele arrangementet (gjelder ikke ved force majeur). Billettavgift (4%) refunderes ikke ved avlysning.

Kun arrangør og bedrifter med uttrykkelig avtale med arrangør kan bruke billettene til videresalg eller til premie i konkurranser o.a.

deLillos holder sommerkonsert i sentrum 18. juni 2021!

Sommerkonserter i sentrum er en del av Ålesund Live og blir arrangert på St. Olavs plass fra midten av juni til slutten av juli. Det blir en rekke enkeltstående konserter med populære nasjonale artister....

Tickets
deLillos / Ålesund Live 449 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve