Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TEATERET AS

Standup show med Thomas Leikvoll UNNSKYLD!

http://www.teateret.no
Organizer TEATERET AS
Venue Teateret
Kongesgate 2
Date Saturday 17. April 2021
Open from 18:30 to 20:30
Show starts 19:00

«Unnskyld!» er Thomas Leikvolls andre helaftens standup-show. Etter publikumssuksessen «For gammel til å dø ung» skal nå alle synder på bordet i «Unnskyld!»

Unnskyld verdens vanskeligste ord å si når det virkelig betyr noe. Men også et ord man i disse dager bruker for ofte, i en tid det blir stadig vanskeligere å stå for noe uten at noen føler seg krenket.
På sedvanlig vis bruker Leikvoll sitt eget liv, sine egne feil, mangler og tabber til å ta et oppgjør med seg selv, sine venner, partnere, elskere og fiender.

«Unnskyld!» blir nok et fantastisk morsomt, men nært og varmt show fra en folkelig komiker med meningers mot og et skarpt blikk for hverdagens utfordringer.


Thomas Leikvoll er en komiker med 15 års erfaring og har reist og underholdt på de fleste steder i vårt kronglete land. Han særtegnes av sin evne til å se på de små, pinlige, rørende og rare delene av sitt eget og andres liv, og snu dem til humor. Han er en erfaren og helstøpt komiker med et vidt repertoar.

Kombinere gjerne din aften med 2-retters middag med showmeny.

«Unnskyld!» er Thomas Leikvolls andre helaftens standup-show. Etter publikumssuksessen «For gammel til å dø ung» skal nå alle synder på bordet i «Unnskyld!»

Unnskyld verdens vanskeligste ord å si når det virkelig betyr noe. Men også et ord man i disse...

Ticket name Choose amount
Ordinær 315 NOK
-
0
+
Showmeny - Inkludert 2-retters meny 700 NOK
-
0
+
Honor/ Student 265 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve