Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TEATERET AS

“Kysset”

http://www.teateret.no
Organizer TEATERET AS
Venue Teateret
Kongesgate 2
Date Saturday 06. March 2021
Open from 19:15 to 20:15
Show starts 19:30

Kanon Produksjon er tilbake på Teateret og har gleden av å presentere en urpremiere med forestillingen KYSSET av og med Helene Langseth Solberg & Nora Grindstein Svalheim.

“Jeg vet ikke hvorfor jeg kysset Kaja. Det bare skjedde, og det var litt rart, men det var litt fint også? Eller?“

I teaterforestillingen KYSSET følger vi Mia og Kaja, to bestevenner som endelig skal begynne på ungdomsskolen. De har alltid vært de to! Men så føler Mia plutselig noe hun ikke helt vet om hun liker... Stykket handler om nye oppdagelser og forbudt kjærlighet, og tar for seg en tematikk som kan være sårbar og skremmende for mange unge. Å leve ut identiteten sin er ikke alltid lett, i frykt for å bli trakassert og skjøvet vekk. «Kysset» ønsker å inspirere unge, som eldre, til en større åpenhet, trygghet og aksept for alle de man møter.


Skuespillere:
MIA:Nora Grindstein Svalheim
KAJA: Helene Langseth Solberg

Mer om:
Kanon Produksjon: www.kanonproduksjon.no/

Forestillingen er støttet av Kristiansand kommune, Fritt Ord, Bergesenstiftelsen, Cultiva Ekspress, Scenekunst Sør, Fond for frilansere og Clarion Hotel Ernst, og utviklet med støtte fra Norsk Skuespillersenter og UNG TEKST ved Unge Viken Teater.

Kanon Produksjon er tilbake på Teateret og har gleden av å presentere en urpremiere med forestillingen KYSSET av og med Helene Langseth Solberg & Nora Grindstein Svalheim.

“Jeg vet ikke hvorfor jeg kysset Kaja. Det bare skjedde, og det var litt rart, men det...

Ticket name Choose amount
Ordinær 200 NOK
-
0
+
Student 180 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve